ARTUKLU İLÇESİNDEKİ OKUMA BAYRAMI`NDA YAZARIMIZ AHMET ÇINARBAŞ`A YOĞUN İLGİ

Mardin`in merkez ilçesi Artuklu Kasımiye Ortaokulunda düzenlenen Okuma Bayramı`na katılan Artuklu Haber Mardin il Temsilcisi ve Yazarımız Ahmet Çınarbaş`a yoğun ilgi gösterildi.

Mardin 11.05.2017 13:19:44 0
ARTUKLU İLÇESİNDEKİ OKUMA BAYRAMI`NDA YAZARIMIZ AHMET ÇINARBAŞ`A YOĞUN İLGİ

Mardin'in merkez ilçesi Artuklu Kasımiye Ortaokulunda düzenlenen Okuma Bayramı'na katılan Artuklu Haber Mardin il Temsilcisi ve Yazarımız Ahmet Çınarbaş'a yoğun ilgi gösterildi.

Görüntünün olası içeriği: 7 kişi

Kasımiye Ortaokulunda düzenlenen ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Şeyhmus Sümer'in de katıldığı etkinliğe öğrenci velileri ve mahalle sakinleri de yoğun ilgi gösterdi.

 

Etkinlikte konuşan Artuklu Milli Eğitim Müdürü Şeyhmus Sümer okuma bayramlarının öğretmenlerin hasadı olduğunu belirterek, “Bugün eli kalem tutmasını bilmeyen yavrularımızın okumaya geçtiğini ilan ettikleri gündür. Öğretmenlerin de hasat günüdür. Dinimizin de ilk emri ‘Oku’ olmuştur. İşte okumaya verilen değer bu kadar fazladır. Eğitimde velilere çok iş düşüyor. Eğitimin bir ayağını da velilerimiz oluşturuyor. Onun için onları yarınlara hazırlarken, onlara sadece okuma yazma öğretmiyoruz. Onları öz değerlerine bağlı, Allah’tan korkan, vatanını, milletini ve bayrağını seven bireyler olarak yetiştirmemiz gerekir. Bizler çocuklarımızı çağın bütün araç ve gereçlerini kullanabilen, sorgulayan, yargılayan ve karar verebilecek düzeye gelen bireyler olarak yetiştiriyoruz” dedi.

 

 

 Okuma Bayramı'na katılan Artuklu Haber Mardin il Temsilcisi ve Yazarımız Ahmet Çınarbaş'a yoğun ilgi gösterildi.Öğrenciler Yazar Ahmet Çınarbaş'ın sergilediği Kitaplar yoğun ilgi göterdi.

 

Yazar Ahmet Çınarbaş öğrencilerin yoğun ilgi göstermesinden dolayı duygulu anlar yaşadığı etkinlikte  Artuklu Haber'e şunları söyledi:

''Kasimiye kitap okuma etkinliği. Herşey çok güzeldi öğrenci kardeşlerimin ilgisi görülmeye değerdi. Üzüldüğüm tek nokta öğrenci kardeşlerimin kitap taleplerine cevap veremem oldu.''

 

 

ARTUKLU  HABER AJANSI-MARDİN


23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,70%1,62
  • DOLAR

    32,39% 0,12
  • EURO

    34,68% 0,01
  • GRAM ALTIN

    2400,66% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00