ARTUKLU HABER AB Konularında Etkin İletişim için Diyalog Çalıştayında

Artuklu Haber Genel Yayın Yönetmeni Abdullah Ortaç,Sorumlu Haber Müdürü İsmail Dinçel ve Ankara Temsilcisi Bedirhan Dinçel,2-3 Mayıs 2016 tarihleri arasında Ankara?da düzenlenen ?AB Konularında Etkin İletişim İçin Diyalog Çalıştayı? programına katıldı.

3.05.2016 20:59:25 0
ARTUKLU HABER AB Konularında Etkin İletişim için Diyalog Çalıştayında

Artuklu Haber Genel Yayın Yönetmeni Abdullah Ortaç,Sorumlu Haber Müdürü İsmail Dinçel ve Ankara Temsilcisi Bedirhan Dinçel,2-3 Mayıs 2016 tarihleri arasında Ankara’da düzenlenen   “AB Konularında Etkin İletişim İçin Diyalog Çalıştayı” programına katılıyor.

2 Mayıs Tarihinde Ankara Bilkent Otel'de başlayan “AB Konularında Etkin İletişim İçin Diyalog Çalıştayına Artuklu Haber adına davet edilen  Artuklu Haber Genel Yayın Yönetmeni Abdullah Ortaç,Sorumlu Haber Müdürü İsmail Dinçel ve Ankara Temsilcisi Bedirhan Dinçel,Ankara Bilkent Otelde gerçekleştirilecek  ve 2 gün sürecek AB konularında mesleki Deneyimler,AB Kriterleri konularında verilecek konferans ve Bilgi paylaşımlarından yararlanacak.

 

Avrupa Birliği Bakanlığı tarafından finanse edilen, Sivil Toplum Diyalogu tarafından Organize edilen Ankara’da 2 gün sürecek olan   “AB Konularında Etkin İletişim İçin Diyalog Çalıştayı” programına katılan Artuklu Haber çalışanları  çalıştayın ilk gününde Moderatörlüğünü ulusal haber kanalı olan A Haber’in sunucusu gazeteci Murat Akgün’ün yaptığı ve Brüksel Avrupa Basın kulübü Onursal Başkanı (Brussels Europe Press Club) Maria Laura Franciosi, Avrupa Bağımsız Yaşam Ağı Derneği Yöneticisi (European Network of Independent Living) Marco Carnesecchi ve İktisadi Kalkınma Vakfı Vrüksel Daimi Temsilcisi M. Haluk Nuray’ın konuşmacı olarak katıldığı “Medyanın Rolü ve Çok Paydaşlı Diyalog ile AB Konularında Güçlü İletişim” paneline katıldılar..

Ülkemizin öneml Televizyoncularından Işın Gürelin de Moderatör olak katıldığı çalıştayda Ödül alan AB Projeleri hakkında da çalıştaya katılanlara bilgi ve  Deneyimlerinin paylaşıldığı Seminer 3 Mayıs Günü sona erecek ve katılımcılara sertifikaları törenle dağıtılacak.

Artuklu Haber Sorumlu Haber Müdürü İsmail Dinçel Ayrıca ünlü gazeteci ve Televizyoncularaının katıldığı AB Çalıştaıynda Mardin'in Tanıtımın önemli katkıda bulunarak ,Daha önce kendisi tarafından Kitap Haline getirilen Mardin Yerel yemeklerinin yer aldığı Mardin Yemekleri Kitabını imzalayarak,Gerek AB  bakanlığı üst düzey çalışanlarına gerek se Ünlü Gazetecilere ücretsiz olarak dağıttı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


28.6° / 18°
  • BIST 100

    10792,5%-0,98
  • DOLAR

    32,21% 0,13
  • EURO

    34,82% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2417,15% 0,32
  • Ç. ALTIN

    3940,55% 0,00