Artuklu?da seçim çalışmaları sürüyor

HDP Mardin Milletvekili Adayı Nurullah Görhan ve HDP heyeti, Mardin?in Artuklu ilçesinde STÖ temsilcilerini ziyaret etti.

Mardin 7.05.2015 22:07:56 0
Artuklu?da seçim çalışmaları sürüyor

HDP Mardin Milletvekili Adayı Nurullah Görhan ve HDP heyeti, Mardin’in Artuklu ilçesinde STÖ temsilcilerini ziyaret etti.

HDP Mardin Milletvekili Adayı Nurullah Görhan, HDP Mardin İl Eş Başkanı Aysel Erol ve HDP Artuklu İlçe Eş Başkanı Remziye Günel’in de aralarında bulunduğu HDP heyeti, Artuklu ilçesinde Sivil Toplum Örgütleri’nin (STÖ) temsilcileri ile görüştü . HDP heyeti, aralarında Mardin Turistik Otelciler Derneği, Mardin Eczacılar Odası, Mardin Kültür Turizm ve Doğal Hayatı Yaşatma Derneği, Mardin Hayvan Severler Derneği, Kadın Dernekleri ile Mardin Yardım Yardım Severler Derneği’ni ziyaret etti. STÖ temsilcilerinin HDP heyetini sıcak karşılamasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren HDP Milletvekili Adayı Nurullah Görhan, tekçi zihniyetin sürekli halkları ayrıştırdığını bu yüzden HDP’nin ise güneş gibi herkese eşit olduğunu ifade ederek, HDP’nin tüm Türkiye’de heyecan yarattığını söyledi. Görhan, kucaklayıcı bir parti olduklarını ve bunun tüm toplum tarafından kabul gördüğünü belirterek, Türkiye’nin birlik ve beraberliğini sağlayacak tek parti konumunda olduklarını dile getirdi. STÖ temsilcileri de, HDP heyetinin kendilerini ziyaret etmesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, HDP’nin artık Türkiye’nin partisi olduğunu belirtti.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 


38.6° / 25.2°
  • BIST 100

    10471,32%0,76
  • DOLAR

    32,75% 1,53
  • EURO

    35,02% 0,53
  • GRAM ALTIN

    2458,98% 2,86
  • Ç. ALTIN

    3891,52% 0,75