Artuklu`da ilk spor kompleksi tamamlandı

Artuklu?ya yeni ve modern tesisler kazındırmak için çalışmalarını sürdüren Artuklu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçenin ilk modern spor kompleksini hayata geçirdi.

4.08.2016 18:39:20 0
Artuklu`da  ilk spor kompleksi tamamlandı

Artuklu’ya yeni ve modern tesisler kazındırmak için çalışmalarını sürdüren Artuklu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçenin ilk modern spor kompleksini hayata geçirdi. 

Sosyal Yaşam alanlarına yaptığı katkı ve yatırımlarla Artuklu ilçesini sosyal ve kültürel bir kent yapmak için projelerini art arda hayata geçiren Artuklu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, kentin ilk spor kompleksini tamamladı.

Yaklaşık 1000 metrekarelik alana sahip olan semt spor kompleksi Artuklu ilçesinin gözdesi oldu. Belediyenin sorumluluğundaki Yenişehir Mahallesi’nde bulunan ve atıl bir şekilde olan basketbol sahası semt spor kompleksine dönüştürüldü. Hazırlanan proje doğrultusunda 1 adet sentetik çimden futbol sahası, 1 adet modern basketbol sahası ve engelli bireylerin faydalanabileceği tarzda basketbol sahası ile engelli fitnes aletleri, engelli salınacağından oluşan bir spor tesisi yapıldı. Semt spor kompleksinin etrafına ise gerekli peyzaj çalışmaları ve modern donatlardan oluşan anfi oturma alanı ve sahnesi yerleştirildi. 

İlçede yaşayan gençleri spora yöneltip keyifli zaman geçirecek alanlar yaratmayı hedefleyen Artuklu Belediyesi, vatandaşların sportif faaliyette bulunmaları için imkan sunuyor. Futbol, basketbol ve engelli basketbol, fitnes oyun grupları ile oynama imkanı elde edecek vatandaşlar , kentteki ilk spor kompleksine kavuştu. Engelli bireylerin de düşünülerek yapılan semt spor kompleksi ile engelli bireyler spor yapma imkanı elde etmiş oldu. 

 

ARTUKLU  HABER AJANSI-MARDİN


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04