Artuklu`da Eş Başkan Bozan çalışmaları denetledi

Artuklu Belediyesi Eş Başkanı Sevinç Bozan, kaldırımı olmayan Ensar Mahallesi?nde yapılan alt yapı çalışmalarını denetledi.

Mardin 16.05.2015 09:34:06 0
Artuklu`da Eş Başkan Bozan çalışmaları denetledi

Artuklu Belediyesi Eş Başkanı Sevinç Bozan, kaldırımı olmayan Ensar Mahallesi’nde yapılan alt yapı çalışmalarını denetledi.

Artuklu Belediyesi, Mardin’in merkez Artuklu ilçesinde ve mahalle statüsüne kavuşan tüm köylerde başlattığı çalışma atağı aralıksız sürüyor. Belediye ekipleri, öncelikleri arasında alt yapı çalışmalarını merkezine alırken, acil yapılması gereken hizmetleri bir bir yerine getiriyor. İlçe merkezinde bulunan Ensar Mahallesi’nde yaşayan halkın talebi üzerine çalışma başlatan belediye ekipleri, mahallede şimdiye kadar yapılmayan kaldırım için çalışmalarını hızlandırdı. Mahalle boyunca 2 metre genişliğinde başlattığı kaldırım çalışmasını denetleyen Artuklu Belediyesi Eş Başkanı Sevinç Bozan’a Fen İşleri Müdürü İsmail Uğurlu da eşlik etti. Bozan, halk belediyeciğinin gereği olarak kendilerine yapılan tüm başvuruları inceledikten sonra çalışmalar yaptıklarını söyledi. Ensar Mahallesi’nin hizmet açısından büyük sıkıntılar çektiğini aktan Bozan, bir ekibi sürekli mahalledeki eksikliklerin giderilmesi için konumlandırdıklarını söyledi. Bozan, mahallede şimdiye kadar olmayan kaldırımlar için de çalışma başlattıklarını belirtti.

Bozan, Mardin Büyükşehir ve Artuklu belediyeleri öncülüğünde, Ensar Mahallesi’nden geçen açık kanalizasyon suyunun kapatılması için, drenaj borularının yerleştirilme çalışmalarını denetledi.

Bozan, daha sonra Artuklu ilçesi sınırları içerisindeki Nusaybin Caddesi üzerinden Kayacan Mahallesi’ne çıkan 11 ayrı sokakta bulunan betonarme merdivenlerin Mardin taşlarıyla döşenme çalışmalarını da inceledi. Belediye işçileriyle sohbet eden Bozan, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 

 

 

 


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04