ARTUKLU BELEDİYESİNDEN ``KAYYUM`` AÇIKLAMASI

Mardin`in merkez ilçesi Artuklu Belediye Başkanlığı yazılı basın açıklaması ``Kayyum``atanmasına yönelik bazı basın yayın organlarında yayınlanan haberleri yalanladı.

Mardin 13.09.2019 10:25:59 0
ARTUKLU BELEDİYESİNDEN ``KAYYUM`` AÇIKLAMASI

Mardin'in merkez ilçesi Artuklu Belediye Başkanlığı yazılı basın açıklaması ''Kayyum''atanmasına yönelik  bazı basın yayın organlarında yayınlanan haberleri yalanladı.

 

Artuklu Belediyesinden konula ilgili olarak şu açıklama yapıldı;

 

''Bazı basın yayın organlarında çıkan haberlerle ilgili basın bildirisi.

Yalan haberlerle ilgili basın bildirisi

Bazı sitelerde çıkan “Mardin’de Kayyım Rahatsızlığı” başlığıyla belirtilen yazıya istinaden bu açıklamayı yapmak hasıl olmuştur. Söz konusu yazıda partimizin mevcut belediye meclis üyelerine yönelik aslı olmayan, karalamaya ve algı yönetmeye yönelik ifadeler söz konusudur. Terör örgütüne ve uzantılarına yönelik destek ve kayyımı provoke etmek amacıyla yazılmış yazı yalan ve mesnetsizdir. AK Partili Belediye Meclis Üyelerinin kayyımdan rahatsız olduğuna dair ibareler içi boş olup, algı kirliliği amacıyla yazıya dökülmüştür. İlimizin tüm ilçelerinde AK Partili belediye meclis üyelerimiz vardır. Meclis üyelerimiz ilimizin menfaatlerini gözeten bir yapıda bugüne dek yapılan tüm meclis toplantılarında hassasiyetle davranmıştır. Öyle ki Mardin’in ve ülkemizin menfaatlerine aykırı olan tüm kararlara da şerh düşmüştür. Hal böyle iken kayyımın gelmesi tüm meclis üyelerimizce devletimizin bekası ve güvenliği adına onanmış ve doğru bulunmuştur. İçerde ve dışarda terör ve uzantıları ile mücadele eden ülkemiz şüphesiz bu kararlılığını örgüte lojistik ve personel desteği veren her kuruma gösterecektir. Bundan daha doğal bir süreç yoktur. Dolayısıyla yazılan konular ilimizde yaşayan hemşehrilerimizi etkilemek adına kara propangadır.

Bunun yanında 31 Mart Yerel Seçimlerinde seçilen 5 AK Partili Belediye Başkanı ve AK Partili belediye meclis üyeleri devletinin ve hükümetinin verdiği kararların arkasında olmakla beraber görevlendirilen kayyım ile birlikte şehrin projelerine ve yatırım programlarına destek olmaktadır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur''denildi.

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


21.8° / 10.9°
  • BIST 100

    10276,9%0,67
  • DOLAR

    32,28% -0,12
  • EURO

    34,76% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2404,25% 0,46
  • Ç. ALTIN

    3887,04% 0,00