Artuklu Belediyesinden 6 ayda 18 kilometre kilitli parke, 58 kilometre asfalt

Artuklu Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı yol konusunda 6 ay içinde önemli çalışmalar yaptıklarına değinirken, ?Toplamda 58 kilometre asfalt çalışması yaparak sorunların giderilmesi için çaba verdik? dedi.

Mardin 13.11.2019 18:13:32 0
Artuklu Belediyesinden 6 ayda 18 kilometre kilitli parke, 58 kilometre asfalt
Artuklu Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı yol konusunda 6 ay içinde önemli çalışmalar yaptıklarına değinirken, “Toplamda 58 kilometre asfalt çalışması yaparak sorunların giderilmesi için çaba verdik” dedi. 
Artuklu Belediyesi kısa sürede yaptığı çalışmalar ile vatandaşların takdirini kazandı.
 
 
6 ay gibi kısa sürede ortak akıl ile ilçenin sorunlarını bitiren Belediye, en çok şikayet edilen konuların başında gelen yol çalışmalarına ağırlık verdi. Bu düşünceler ile yaklaşık 18 kilometre kilitli parke döşemesi yapan Belediye 58 kilometre asfalt çalışmasıyla da yol konusunda önemli adımlar attı. İlçe merkezinde olduğu gibi kırsal mahallelerde de yollar konusunda aktif bir şekilde çalışıldı. 
 
 
 
Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı, ilçede sıkıntıların bitmesi için yoğun bir şekilde çalıştıklarını söyledi. “Amacımız ilçemizin sorunlarını yok ederek yaşanabilir bir Artuklu’yu inşa etmektir” ifadesini kullanan Başkan Tutaşı, “Göreve gelir gelmez halkımızın arasına inerek bizlerden beklentilerini dinledik. Sürekli hemşehrilerimiz ile iç içe olduk ve öncelikleri belirledik. Bizlere en çok şikayet edilen konuların başında ise yollar geliyordu. Bu konuda elimizi taşın altına koyduk. Kısa süre içinde başarılı işlere imza attık” dedi.
 
 
 
Çalışmaların rakamlara yansıdığına işaret eden Başkan Tutaşı, “Her alanda olduğu gibi yol konusunda da tim birimlerimizi seferber ettik. Kilitli parke taşı ile başladığımız çalışmalarda asfalt ile devam ettik. 6 ay içinde yaklaşık 18 kilometre kilitli parke döşemesi 58 kilometre asfalt çalışması yaptık. İlçe merkezinde yer alan mahalleler gibi kırsal mahallelerde de yoğun bir şekilde bulunduk. Aynı hassasiyet ile çalışmalar devam edecek” şeklinde konuştu.
 
 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-ARTUKLU/MARDİN

20.9° / 11.3°
  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07