ARTUKLU BELEDİYESİ PROJESİ İLE ÖĞRENCİLER UNUTAMAYACAKLARI BİR GÜN GEÇİRDİ

Artuklu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Şakir Öner ÖZTÜRK?ün talimatıyla Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ??Artukluyu Keşfediyoruz?? projesi kapsamında Yukarı Cevizpınar İlkokulu öğrencilerine yönelik Mardin turu düzenledi.

Mardin 15.03.2017 19:08:59 0
ARTUKLU BELEDİYESİ  PROJESİ İLE ÖĞRENCİLER  UNUTAMAYACAKLARI  BİR GÜN GEÇİRDİ

Artuklu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Şakir Öner ÖZTÜRK’ün talimatıyla Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ’’Artukluyu Keşfediyoruz’’ projesi kapsamında Yukarı Cevizpınar İlkokulu öğrencilerine yönelik   Mardin turu düzenledi.

 

 Artuklu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Sıraç Ballı  önderliğinde düzenlenen  Tur kapsamında ilk olarak Mardin Müzesini ziyaret edildi.

 

Artuklu Yukarı Cevizpınar Öğrencileri müze gezisiyle kültür varlıklarımız ve kültürel mirasımızla tanıştılar. Ardından sikke basımı ve geleneksel kök boya baskısı yapan öğrenciler daha sonra Sakıp Sabancı Mardin Kent Müzesine geçerek   burada tarihi bir yolculuğa çıktılar.

 


Daha sonra Mardin AVM’ ye götürülen öğrencilere öğle yemeği ikram edildi. Yemekten sonra kısa bir avm turu yapan öğrenciler Neşeli Dalgalar adlı animasyon filmini izlemek üzere sinema salonuna geçtiler. Çoğunun gözünde hayatlarında ilk defa sinemaya gelmenin verdiği heyecan  ve coşku vardı.


Sinemanın ardından Artuklu Belediyesini ziyaret eden öğrenci ve öğretmenlere Artuklu Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa ÇAĞATAY ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü M. Sıraç BALLI tarafından çeşitli hediyeler verildi.


Artuklu Yukarı Ceviz Pınar İlkokulu Öğretmen ve Öğrencileri kendilerine bugünün yaşatılmasına vesile oldukları için Artuklu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Şakir Öner ÖZTÜRK ’e teşekkürlerini iletti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


25° / 13.5°
  • BIST 100

    10173,40%1,17
  • DOLAR

    32,27% 0,07
  • EURO

    34,90% -0,11
  • GRAM ALTIN

    2448,04% 0,09
  • Ç. ALTIN

    3912,88% 0,00