ARTUKLU BELEDİYESİ`NDEN BASIN AÇIKLAMASI

Artuklu Belediyesinden yapılan yazılı basın açıklaması ile :`` Recep Tayyip Erdoğan Parkı ile ilgili haberlerin servis edilmesi manidar olup, kamuoyu bilinçli olarak yanlış bilgilendirmeye sevk edilmektedir. Herkesi bu konuda daha dikkatli olmaya ve hassa

Mardin 14.04.2015 16:12:53 0
ARTUKLU BELEDİYESİ`NDEN BASIN AÇIKLAMASI

Artuklu Belediyesinden yapılan yazılı basın açıklaması ile :'' Recep Tayyip Erdoğan Parkı ile ilgili haberlerin servis edilmesi manidar olup, kamuoyu bilinçli olarak yanlış bilgilendirmeye sevk edilmektedir. Herkesi bu konuda daha dikkatli olmaya ve hassasiyetle yaklaşmaya davet ediyoruz. Belediyemize yönelik bu tür karalama ve yıpratma girişimlerini halkımızın takdirine havale ediyoruz.''Denildi.

Artuklu Belediyesinden yapılan yazılı açıklama şöyle:

''Artuklu Belediyesi’nden Kamuoyuna Duyurulur


Bir haber ajansı tarafından “RTE Parkı çöpten geçilmiyor” isimliyle servis edilen haber kamuoyunu yanlış yönlendirmeye sebebiyet vermiştir. Bu çerçevede; kamuoyunun doğru bilgilendirilmesini sağlamak üzere, aşağıdaki açıklamanın yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur. 

Artuklu Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden beri, sorumluluk alanımız olmadığı halde bahsi geçen parkta var olan eksiklikleri giderilip, Mardin halkının hizmetine kazandırma noktasında gerekli çalışma ve girişimlerimiz neticesinde, Mart 2015 tarihinde Büyükşehir Belediyesi Meclis kararı ile Artuklu Belediyesi’ne devredilen Recep Tayyip Erdoğan parkının eksikliklerinin (yürüyüş yolları, oturma grupları, aydınlatma grupları, çim tesisi, otomatik sulama sistemi, bitkisel donatı materyalleri vb.) giderilmesi amacıyla gerekli fizibilite çalışmaları tamamlandı. Bahse konu eksikliklerin giderilmesi ile ilgili ihale süreci Artuklu Belediyesi tarafından devam etmektedir. Bu denli eksiklikleri olması münasebetiyle park alanında sabit olarak bir görevli bulunmamaktadır. Ancak, rutin olarak diğer park alanlarımızda yaptığımız gibi bu parkında temizliği peryodik olarak yapılmaktadır. 

Belediyemiz bünyesinde bulunan 21 adet parkın temizliği ve eksiklikleriyle ilgili herhangi bir eleştirinin yapılmaması, sadece Recep Tayyip Erdoğan Parkı ile ilgili haberlerin servis edilmesi manidar olup, kamuoyu bilinçli olarak yanlış bilgilendirmeye sevk edilmektedir. Herkesi bu konuda daha dikkatli olmaya ve hassasiyetle yaklaşmaya davet ediyoruz. Belediyemize yönelik bu tür karalama ve yıpratma girişimlerini halkımızın takdirine havale ediyoruz.''Denildi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04