ARTUKLU BELEDİYESİ EŞ BAŞKANI IRMAK YERLERİ SÜPÜRDÜ

Artuklu Belediyesi Eş Başkanı Emin Irmak, ilçenin cadde ve sokaklarında yapılan temizleme çalışmasına katılarak, eline aldığı süpürgeyle caddeleri süpürdü.

15.10.2016 12:37:53 0
ARTUKLU BELEDİYESİ EŞ BAŞKANI IRMAK YERLERİ SÜPÜRDÜ

Artuklu Belediyesi Eş Başkanı Emin Irmak, ilçenin cadde ve sokaklarında yapılan temizleme çalışmasına katılarak, eline aldığı süpürgeyle caddeleri süpürdü.

 

Artuklu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı belediye ekiplerinin sabah saatlerinden itibaren cadde ve sokaklarda başlattığı temizlik çalışması Artuklu ilçesinin 13 Mart Mahallesi’nde yapıldı. Yıkama ve temizlik çalışmasına Artuklu Belediye Eş Başkanı Emin Irmak, Belediye Eş Başkan Yardımcıları Mehmet Yıldırım, İsmet Birtek ve Mustafa Çoğatay ile belediyenin tüm birim müdürleri katıldı. Kent sakinlerinin daha temiz ve hijyenik bir çevre için yürütülen temizlik çalışmaları kapsamında cadde ve sokaklarda çöpler toplandı, caddeler tazyikli suyla yıkandı.

 

Belediye işçileriyle birlikte çöp toplayan Artuklu Belediye Eş Başkanı Emin Irmak, elindeki süpürgeyle sokakları ve caddeleri süpürdü.

 

Eş Başkan Irmak, cadde ve sokakların temizliğine büyük bir önem verdiklerini aktararak, “Temizlik konusunda tüm esnaflarımıza her zaman destek verdik, temizlik için her türlü kolaylığı sağlayacağımızı söyledik. Kentimizin temiz olması, güzelleşmesi için yapılan her çalışmanın yanında olacağız. Kentimiz büyük bir yerleşim alınana sahip. Kentimizde yaşayan herkesi temizlik konusunda duyarlı olmaya davet ediyorum. Artuklu’yu hep birlikte daha güzel ve temiz bir şehir yapacağımıza inanıyorum. Belediye olarak temizlik biriminde çalışan personellerimiz, günde 3 vardiya şeklinde çöpler toplatılıyor. Çöplerin yerde kalmaması için büyük bir çaba gösteriyoruz. Temizlik bizim en hassas olduğumuz konulardan biridir. Bugün de personellerimizle birlikte kentimizin cadde ve sokaklarında çöp topladık, yerleri yıkadık. Temizlik çalışmalarımız devam edecek” diye konuştu.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10535,87%2,09
  • DOLAR

    32,28% 0,02
  • EURO

    35,02% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2473,55% 0,31
  • Ç. ALTIN

    3962,61% 0,35