``HERKESE ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM``

11.Mayıs 2014 Tarihinde MAREV Ankara Şubesi tarafından yaklaşık 17 ay gibi kısa sürede inşaatı tamamlanarak, hizmete açılan Ankara Mardin Kültür Evi'nin açılışına katılan MAREV İstanbul Başkanı Ünlü İş adamı Fehmi Tahincioğlu ile Açılış Töreninden hemen s

3.06.2014 08:03:44 0
``HERKESE ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM``

11.Mayıs 2014 Tarihinde MAREV Ankara Şubesi tarafından yaklaşık 17 ay gibi kısa sürede inşaatı tamamlanarak, hizmete açılan Ankara Mardin Kültür Evi’nin açılışına katılan MAREV İstanbul Başkanı Ünlü İş adamı Fehmi Tahincioğlu ile Açılış Töreninden hemen sonra görüşerek sıcağı sıcağına, Mardin Kültür Evi’nin açılması dolayısıyla duygularını aldık.

Mardinlilerin ilk STK`larından biri olan MAREV`in ilk olarak İstanbulda gerçekleştirdiği ve  Dönemin İçişleri Bakanı Abdulkadir Aksu`nun da Açılışına katılarak Gıpta ile bakarak Herkese Örnek olarak gösterdiği,2003 yılında faaliyete açılan MAREV  Genel Merkezi, MAREV İstanbul Ataşehir tesisleri maddi manevi anlamdaMardinlilerin gurur kaynağı olmuştu.

Mardinlilerin gücüne,güç katan . Hem de MAREV Vakfının ve Mardin`in yurt çapındaki algısına eşsiz bir katkı sağlayan bu Mekan. Ülkemizin ekonomik olarak sıkıntılı günler yaşadığı bir dönemde örnek bir dayanışma sergileyerek hem ülkemize,hem de Mardinlilere kazandırrılmıştı

MAREV Ataşehir tesisleri pek çok sivil toplum kuruluşunun gıpta, hatta belki bir parça kıskançlık ile baktığı ve örnek aldığı bir yapım kompleksi 2003 yılında açılmış ve MAREV İstanbul Ataşehir tesisleri maddi manevi anlamda Mardinlilerin gücüne güç katmıştı. MAREV`in  ve Mardin`in yurt çapındaki algısına eşsiz bir katkı sağladı.

İşte bu Başarıda İmzası ve Emeği ,Maddi Manevi katkıları ile önemli bir başarıya imza atarak,Mardinlilerin ufkunu genişleten bu Yapıdan sonra Bu kez  Ankara MAREV Başkanı İbrahim Aysoy ve Ekbinin,17 Ay Gibi kısa bir sürede tamamalamayı başararak Ankara`ya ve Mardinlilere kazandırdığı ``ANKARA MARDİN KÜLTÜR EVİ``ileilgili olarak Taihi başarıya İmza atanlardan biri olan ve Ülkemizin Ünlü İş adamlarından Fehmi Tahincioğlu ile Haber Genel Yayın Yönetmenimiz İsmail Dinçel konuştu:

MAREV BAŞKANI FEHMİ TAHİNCİOĞLU ANKARA MARDİN EVİ HAKKINDAKİ GÖRÜŞLERİNİ DİLE GETİRDİ....

MAREV Başkanı Fehmi Tahincioğlu Genel Yayın Yönetmenimiz İsmail Dinçele şunları söyledi:

"2003 yılında faaliyete açtığımız genel merkezimiz MAREV İstanbul Ataşehir tesisleri maddi manevi anlamda gücümüze güç kattı. Hem de vakfımızın ve Mardin`in yurt çapındaki algısına eşsiz bir katkı sağladı. Ülkemizin ekonomik olarak sıkıntılı günler yaşadığı bir dönemde tüm örnek bir dayanışma sergileyerek bizlere kazandırdığı Ataşehir tesislerimiz pek çok sivil toplum kuruluşunun gıpta, hatta belki bir parça kıskançlık ile baktığı ve örnek aldığı bir yapım kompleksi olmuş idi. 25. Kuruluş yılımızı kutlamaya hazırlandığımız bu günlerde Ankara şubemizin vakfımıza kazandırdığı başkentin göbeğindeki işte bu yapı da tüm Mardinlilerin bir kez daha göğsünün kabarmasına sebep olacak çaptadır. Kuruluşundan bugüne Ankara`daki hemşehrilerimizi yanyana getiren örğütleyen,bugün de bu çatı altında buluşmamıza vesile olan kıymetli ağabeyimiz Sayın İbrahim Aysoy`a ,memleket aşkı ile yürüttüğü bu çalışmaları ve bize bu guru gününü yaşattığı için hepinizin huzurlarında bir kez daha vakfımız ve tüm MArdin`liler adına şükranlarımızı sunuyorum.``dedi.

 

``Haberin Olduğu Her Yerde``

 

ARTUKLU HABER AJANSI

HABER:İSMAİL DİNÇEL-ANKARA


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04