ARDA TRANSFER DEDİKODULARINA SON NOKTAYI KOYDU

Galatasaray ve Fenerbahçe ile adı anılan Arda Turan, Beyaz TV`de katıldığı programda Türkiye`ye transfer olmak istemediğini ve kulübünde mutlu olduğunu belirtti.

Spor 17.06.2013 08:53:30 0
ARDA TRANSFER DEDİKODULARINA SON NOKTAYI KOYDU

Galatasaray ve Fenerbahçe ile adı anılan Arda Turan, Beyaz TV`de katıldığı programda Türkiye`ye transfer olmak istemediğini ve kulübünde mutlu olduğunu belirtti.

Galatasaray`a mı dönecek, yoksa Fenerbahçe`ye mi transfer olacak spekülasyonlarına Arda Turan son noktayı koydu. Kariyerini Atletico Madrid`de sürdüren yıldız isim, İspanya`da mutlu olduğunu söyleyerek Türkiye`ye dönmek istemediğini vurguladı.

"BURADA İNSAN OLDUĞUMU HİSSEDİYORUM"

Beyaz Futbol`a telefonla bağlanan milli futbolcu, Öncelikle bir gerçek var ki Atletico`da çok mutluyum, iki sene daha sözleşmem var. Burada kalmak istiyorum. Su anda benim icin her şey yolunda, buradaki serüvenim çok iyi gidiyor. İspanya`da çok huzurluyum, saygı göruyorum, burada insan oldugumu hissediyorum. İnsanlar burada iyi oynasan da kötu oynasan da senin niyetini biliyorlar" ifadelerini kullandı.

"AZİZ YILDIRIM`A SAYGI DUYUYORUM"

Fenerbahçe`ye ya da Galatasaray`a transfer olacağı spekülasyonlarına girmeyen Turan, "Galatasaray bizim camiamız, evimiz yuvamız. Hayatımız boyunca da hep Galatasaraylı olacağız inşallah. Atletico şu anda Avrupa`nin en büyük kulüplerinden biri. Çok iddialı olmak istemiyorum ama ben Galatasaraylıyım.. Ben dediğim gibi bu konuda yorum yapmak benim işim değil. Ben Atletico Madrid`in futbolcusuyum ve burada mutluyum"

"Transfer konusundaki tek yetkili Ahmet Bulut. Fenerbahçe de çok zor durumdan geçiyorlar. İnşallah da UEFA`daki durumdaki düzelir. Aziz Yıldırım da çok saygı duyduğum bir insan. Türkiye`ye dönmeyi düşünmüyorum ve 2 sene Atletico ile kontratım var. Buranın profesyonel futbolcusuyum. Polemik olmadan bu meseleyi açıkladığımı düşünüyorum" şeklinde konuştu.

"BURAK HABERLERİ KULAĞIMA GELİYOR"

Son zamanlarda Burak Yılmaz`ın Atletico Madrid`e gideceği yönündeki iddialar sorulan Arda Turan kulağına bu tip haberlerin geldiğini belirterek kesin konuşmaktan kaçındı.

Yıldız futbolcu, "Burak çok yetenekli bir oyuncu. Benim de geliyor kulağıma. Ben bu işlere girmem. Oyuncunun kariyerine etki etmek istemiyorum. Burak Yılmaz Türkiye`nin starı şu andaki. Şahıs olarak da çok severim. Benim de kulağıma bir şeyler geliyor. Burak`ın Galatasaray`da kalmasından çok memnun olurum bir Galatasaraylı olarak. Ama bir futbolcunun kariyerini etkileyecek yorum yapmaktan kaçınırım" diye konuştu.

Kaynak:webaslan


31.9° / 20.1°
  • BIST 100

    10400,50%-0,77
  • DOLAR

    32,23% 0,16
  • EURO

    34,95% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2408,44% -0,66
  • Ç. ALTIN

    3892,16% 0,21