ARDA TURAN İLK MAÇINDA HARİKALAR YARATTI

Barcelona, Kral Kupası maçında Espanyol`u ağırladı. Arda Turan ilk 11`de sahaya çıktığı karşılaşmada oynadığı futbolla göz doldurdu.

Spor 7.01.2016 07:21:29 0
ARDA TURAN İLK MAÇINDA HARİKALAR YARATTI

BArda Turan yeni takımı Barcelona ile çıktığı ilk maçta çok iyi bir futbol sergiledi.Barcelona, Kral Kupası maçında Espanyol'u ağırladı. Arda Turan ilk 11'de sahaya çıktığı karşılaşmada oynadığı futbolla göz doldurdu.aBarcelona - Espanyol 4-1 maçı geniş özeti izle! Arda Turan gol attı mı? Barcelona Espanyol maçı nefesleri kesti. Milli futbolcu Arda Turan, ilk kez Barcelona formasını giydiği Espanyol maçında ilk 11'de sahaya çıktı. Barcelona Espanyol maçı milyonları ekran başına kilitledi. 

Barcelona Espanyol maçı nefesleri kesti. Milli futbolcu Arda Turan, ilk kez Barcelona formasını giydiği Espanyol maçında ilk 11'de sahaya çıktı. Barcelona Espanyol maçı milyonları ekran başına kilitledi. Dev maça yine Messi damga vurdu. Peki Barcelona Espanyol maçı sonucu kaç kaç bitti? Barcelona Espanyol maçı geniş özeti ve golleri izle....

Barcelona, Kral Kupası maçında Espanyol'u ağırladı. Arda Turan ilk 11'de sahaya çıktığı karşılaşmada oynadığı futbolla göz doldurdu.

A Milli futbolcumuz Arda Turan, Barcelona formasıyla ilk resmi maçına çıktı. Arda Espanyol maçında ilk 11'de başladı.


Barcelona evinde ağırladığı Espanyol'u 4-1 gibi farklı bir skorla geçmesini bildi.

Milli futbolcu Arda Turan, ilk kez Barcelona formasını giydiği Espanyol maçında ilk 11'de sahaya çıktı.

Barcelona'nın ilk 11'i: Ter Stegen, Piqué, Sergio, Alves, Arda Turan, Iniesta, Suárez, Messi, Neymar Mascherano, Alba

İspanya Kral Kupası son 16'lar ilk maçında Espanyol karşısında elde ettikleri 4-1'lik galibiyetin ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Enrique, "Arda ve Aleix'in oyunları hoşuma gitti. Arda çözümler buldu ve oyunu kanatlara taşıdı. Aleix de iyi bir süre aldı" dedi.

Barcelonalı futbolculardan Gerard Pique de gazetecilere yaptığı değerlendirmede, "Arda ve Aleix'i çok iyi gördüm. Nerden bakarsanız 6 aydır oynamıyorlar. Sezonun kalan kısmında takım için çok önemli iki futbolcu olacaklar ve çok katkı sağlayacaklar" ifadesini kullandı.

 


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04