ANTALYALI GENÇ AŞÇILAR`DAN MENGEN?DE BÜYÜK BAŞARI

Bu yıl 32.si düzenlenen Uluslararası Mengen aşçılık yarışması ve turizm festivaline katılarak, ekip olarak katıldıkları yarışmada birinci olan Antalyalı genç aşçılar büyük başarıya imza attılar.

23.08.2017 21:27:11 0
        ANTALYALI GENÇ AŞÇILAR`DAN  MENGEN?DE BÜYÜK BAŞARI

Bu yıl 32.si düzenlenen Uluslararası Mengen aşçılık yarışması ve turizm festivaline katılarak, ekip olarak katıldıkları yarışmada birinci olan  Antalyalı genç  aşçılar büyük başarıya imza attılar.

 

32.Mengen Uluslararası aşçılık yarışmasına katılan Antalyalı Genç aşçılardan Enver Dalançıkar modern kuzine ana yemek yarışmasında 3 olarak bronz madalya kazandi.Gene bireysel modern restoran tatlı katogorisinde ise 1.olarak altın madalya almaya hak kazandı.

 

Antalyalı genç aşçılardan Ramazan Sağlam ise modern kuzine ana yemek kategorisinde 2.olarak gümüş madalya aldı ,Ramazan Sağlam da   katıldığı  Restoran  tatlı katogorisinde 1.lik olarak altın madalya almaya hak  kazandı.

 

Son gün yapılan ekip yarışmasında ise  Ramazan Saglam,Enver Dalançıkar,Fatma Geçgel ‘den oluşan ekiple  katıldıkları yarışmada  Mengen halkını büyüleyerek katıldıkları kategoriden birinci  olmayı başaran Ekip altın madalya aldı.

 

32.Mengen Uluslararası Aşçılık yarışmasında önemli başarıya imza atan Antalyalı Genç aşçılar adına açıklama yapan Ramazan Sağlam Artuklu Haber’e şunları söyledi:

 

''Bize her konuda yardımcı olan Okul Öğretmenimiz ve Danışmanımız Nurettin Mutlu hocamıza çok teşekkür ederiz.Çok zor günler geçirdik malzeme bulmakta zorlandik fakat hiç pes etmedik istediğimiz başarıya  Ulaştık.

 

Ayrıca  Ekibimize Destek veren    Delphin oteller grubuna da çok teşekkür ederiz.Bolu Mengen de Antalya'yı,haberci chefi ve Delphin otelleri iyi bir şekilde temsil ettik.Milli takim kordinatörümüz Naif Bagi chefimze ve TAŞFED ailesine cok tesekkür ederiz ‘’Dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI

 


25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10319,96%1,59
  • DOLAR

    32,26% 0,32
  • EURO

    35,15% 0,19
  • GRAM ALTIN

    2469,04% 0,06
  • Ç. ALTIN

    3948,78% 0,40