ANT YAPI'DAN MOSKOVA'YA SKYVİEW PROJESİNE ÖDÜL

Ant Yapı’nın Rusya’nın Başkenti Moskova’da geçekleştireceği otel, ticari alanlar, kültür ve eğlence merkezinden oluşan Skyview projesinin temel atma töreni yapıldı.

Türk Dünyasından Haberler 19.02.2022 12:15:00 0
ANT YAPI

Ant Yapı’nın Rusya’nın Başkenti Moskova’da geçekleştireceği otel, ticari alanlar, kültür ve eğlence merkezinden oluşan Skyview projesinin temel atma töreni yapıldı. Ayrıca, Ant Yapı'nın Moskova’daki Victory Park Residences konut projesi de herkese açık sanat alanıyla tasarım, mimari ve görsel iletişim alanında uluslararası ödül sistemi Best for Life Design’nın en iyisi oldu.

 

Yurt içinde ve yurt dışında birçok önemli projeye imza atan, Türkiye’nin önde gelen müteahhitlik şirketlerinden Ant Yapı, Rusya’nın başkenti Moskova’da yeni bir projeyi hayata geçiriyor. Ant Yapı, Elit bir konut projesi olan Skyview’un temel atma töreni gerçekleştirildi. Skyview projesi 304 adet konuttan oluşuyor. Projenin 2024 yılının ikinci çeyreğinde tamamlanması hedefleniyor. 

 

Ayrıca Moskova’da hayata geçirilen Victory Park Residences projesi de alanının en prestijli ödüllerinden biri olan Best for Life Design ödülüne layık görüldü. Moskova’daki Victory Park Residences konut projesi, sadece yaşayanlara değil herkese açık olan sanat alanıyla, Best for Life Design Ödülü’nü kazandı. Yaşam ve çalışma alanlarının yanı sıra rekreasyon alanları sayesinde inşaat, renovasyon, iç mimari ve peyzaj tasarımı alanlarında tüketici pazarına kaliteli ürün ve hizmetler sunmanın önemini vurgulamayı amaçlayan Uluslararası Best for Life Design ödülü bu belirleyici etkenler doğrultusunda, konforlu ve çevre dostu niteliklere sahip, beklentileri karşılayan yaşam alanlarına veriliyor. Victory Park Residences konut kompleksi, herkese açık olan sanat alanıyla tasarım, mimari ve görsel iletişim alanında Best for Life Design’nın en iyisi olurken ‘Konut Gayrimenkul’ kategorisinde, ayrıca sanat alanıyla ‘Showroom’ ve ‘Brand Corners’ kategorisinde birinci oldu.

 

Rusya’da Büyük İşler Yapmaya Devam Edecek 

 

ENR ‘Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri’ 2021 listesine göre dünyanın en büyük 57. inşaat şirketi olan Ant Yapı, Rusya’nın çeşitli şehirlerinde ve özellikle Moskova’da pek çok ilk ve önemli projeye imza atıyor. Avrupa’nın en yüksek binası unvanını alan OKO Towers, Soçi Olimpiyat Köyü ve Domodedovo Havaalanı Terminal 2 binası, Tolmaçevo Havaalanı, IQ Quarter Moskova City Terminal Binası, Bvlgari Otel, Capital Towers, Mirny Havaalanı’nı projelerini gerçekleştiren Ant Yapı bugüne kadar başta Türkiye olmak üzere Rusya, İngiltere ve Amerika’da toplamda 10 milyon metrekarelik projeyi hayata geçirdi. 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI


Anahtar Kelimeler: ' MOSKOVA' SKYVİEW PROJESİNE
26.4° / 16.1°
  • BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,60% 0,53
  • EURO

    34,31% 0,48
  • GRAM ALTIN

    2505,87% 0,88
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00