ANNESİNE YILLAR SONRA İLK KEZ ESRA EROL'DA KAVUŞTU

Esra Erol, hafta içi her gün birbirinden farklı hikâyeleri ekranlara taşımaya devam ediyor.

Magazin 24.11.2023 09:58:00 0
ANNESİNE YILLAR SONRA İLK KEZ ESRA EROL

Esra Erol, hafta içi her gün birbirinden farklı hikâyeleri ekranlara taşımaya devam ediyor.


Esra Erol'da programında bugün büyük bir kavuşma gerçekleşti. Programa katılan 21 yaşındaki Sezer Göl, hiç görmediği annesi İlknur’u bulmak istediğini söyleyerek Esra Erol'dan yardım istedi.
Henüz 7 yaşındayken babasının vefat ettiğini, annesi İlknur’un ise kendisini Sakarya Camili Sevgi Evi’ne yerleştirdiğini dile getiren Sezer Göl’ün  yaşadıkları herkesi gözyaşlarına boğdu.


ESRA EROL ANNE İLKNUR’U  BULDU.

 

Kısa süre içerisinde anneyi bulan Erol, anne ve oğlunu canlı yayında kavuşturdu. Gözyaşlarına hakim olamayan anne İlknur, “ Bende çocuk esirgeme kurumunda büyüdüm. Oğlumla aynı kaderi yaşadık” dedi.  


Yıllar sonra birbirine kavuşan anne oğul, dakikalarca birbirine sarılıp ağladı. Esra Erol ise, “Benim görevim anneni canlı canlı görmeni sağlamaktı. Onu da gerçekleştirdik” dedi. 
Sezer ve annesi Esra Erol’a teşekkür ederek stüdyodan ayrıldı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI

 

Anahtar Kelimeler: ANNESİNE YILLAR SONRA ' KAVUŞTU
32° / 17.9°
  • BIST 100

    9350,01%0,41
  • DOLAR

    39,41% 0,14
  • EURO

    45,60% 0,27
  • GRAM ALTIN

    4289,63% 0,13
  • Ç. ALTIN

    6934,05% 0,00