ANNELER GÜNÜ`NDE ORHAN MİROĞLU`NDAN YÜREK BURKAN SATIRLAR

Ak Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu 25 Yaşında vefat eden Oğlu Zerdeşt Miroğlu`nun Annesi Canan Miroğlu`nun ,Zerdeştsiz geçirdiği ilk Anneler Günü`nde ,Orhan Miroğlu duygu dolu,yürek burkan satırlarla Oğlu Zerdeşt`e seslendi.

Gündem 13.05.2018 11:40:56 0
ANNELER GÜNÜ`NDE ORHAN  MİROĞLU`NDAN YÜREK BURKAN SATIRLAR

Ak Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu  25 Yaşında vefat eden Oğlu Zerdeşt Miroğlu'nun Annesi Canan Miroğlu'nun ,Zerdeştsiz geçirdiği ilk Anneler Günü'nde ,Orhan Miroğlu  duygu dolu,yürek burkan satırlarla Oğlu Zerdeşt'e seslendi. 

 

İŞTE ORHAN  MİROĞLU'NUN DUYGU DOLU SATIRLARI.....

 

 

''Sevgili Zerdeşt, bir anneler gününü ilk kez sensiz yaşıyoruz. Ben uzaklardayım, ama annen şu sıralar mezarının başında, yüreğinden kopup gelen kelimelerle seslenecek sana ve hiç kuşku duymuyorum, sen o hasret ve ayrılık acısı kokan kelimelere, ellerini uzatıp dokunacak ve taze açmış bir gülü koklar gibi koklayacaksın... Hatırlaman lazım, anneler gününde biricik annemize, sevgili Canan'ımıza bahar tazesi papatyaları, çiçekleri, gülleri demet demet sen uzatırdın, hepimiz adına benim ve ablan Hiwa adına, sen verirdin annene..


Bugünü annen bir sancı , yüreğine saplanan bir bıçak gibi yaşayacak biliyorum, çünkü bugün bir ilk, senin aramızda olmadığın bir ilk, ne yapsak ne etsek senin yerini hiç kimse ve hiçbir şey dolduramaz ve senin birbirinden güzel çiçek demetlerini annene sunduğun o anları, Canan'a yaşatamayız oğlum, o mutluluk anının ne fotoğrafı çekilir ne resmi yapılır...


Hafızamda taptaze duruyor. Güzel elbiselerini giyer, kapının arkasında, benim elimde çiçeklerle çıkıp gelmemi beklerdin. Sevdası dağlara duman olmuş bir aşığın heyecanı ve merakıyla beklerdin.


Şunu söylememe izin ver oğlum. Annen için zor bir gün, kahırla geçecek olan bir gün. Allah yardımcısı olsun sevgili Cananın. Rabbim, Acısını, ayrılık özlemini hafifletsin.


Sevgili Zerdeşt, Bugün duy sesimizi, bugün anneler günü, Canan'ın rüyasına usulca sokul, sımsıkı sarıl annene, ve cennetten topladığın çiçekleri, gülleri yine her zamanki gibi hepimizin adına annene ver ve yine her zamanki gibi anneler gününü kutla sevgili Canan'ın, güzel yüzlü, güzel kalpli annemizin..

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI


25° / 13.5°
  • BIST 100

    10160,42%-0,13
  • DOLAR

    32,24% -0,06
  • EURO

    35,03% 0,16
  • GRAM ALTIN

    2460,54% 0,60
  • Ç. ALTIN

    3945,17% 0,82