ANKARALI MUHTARLAR VALİ KILIÇLAR`DAN KAMU HİZMETLERİNDE ÖNCELİK İSTEDİ

Ankara İli Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Yorulmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ankara Valisi Mehmet Kılıçları makamında ziyaret etti.

20.11.2014 18:38:32 0
ANKARALI MUHTARLAR VALİ KILIÇLAR`DAN KAMU HİZMETLERİNDE ÖNCELİK İSTEDİ

Ankara İli Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Yorulmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ankara Valisi Mehmet Kılıçları makamında ziyaret etti.
Muhtarlar,Vali Mehmet Kılıçlardan,Kamu Kurum ve kuruluşlarına vatandaşların iş takibini yapmak üzere, muhtarlığı kapatarak gittikleri için, o esnada muhtarlığa gelen vatandaşlara hizmet veremediklerinden, mahalle sakinleri ile sorun yaşadıklarını,belirterek, bu nedenle Kamu Kurum ve Kuruluşlarında, söz konusu işlerinin takibini yapma hususunda, mümkün olduğunca kendilerine öncelik sağlanması ile ilgili talepte bulundu.
Ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı Yorulmaz, 1968 yılında kurulan derneklerinin çalışmaları hakkında Vali Kılıçlar’a bilgi vererek; muhtarların çalışmaları esnasında karşılaştıkları sıkıntıları dile getirdi.

Özellikle SOYBİS sistemine giremedikleri için mahallerinde yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşların tespitini yapmada sıkıntı duyduklarını ve düzenlenecek “Fakirlik Belgesi” hususunda yanlış bilgi vermekten çekindiklerini ifade eden muhtarlar, bu konuda endişeli olduklarını söylediler.

Kamu Kurum ve kuruluşlarına vatandaşların iş takibini yapmak üzere, muhtarlığı kapatarak gittikleri için, o esnada muhtarlığa gelen vatandaşlara hizmet veremediklerinden, mahalle sakinleri ile sorun yaşadıklarını, bu nedenle Kamu Kurum ve Kuruluşlarında, söz konusu işlerinin takibini yapma hususunda, mümkün olduğunca kendilerine öncelik sağlanması ile ilgili talepte bulunan muhtarlar; bu nazik kabulden dolayı da Vali Kılıçlar`a teşekkür ettiler.

Vali Kılıçlar, Başkan Ömer Yorulmaz ve beraberindeki üyelere; ziyaretlerinden ve özverili hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek; muhtarlarımızın, daha verimli, daha kaliteli ve daha hızlı hizmet sunabilmelerine imkân tanıma noktasında, gerekli değerlendirmeleri yapacağını belirtti.


Abdullah Ortaç(aha)ANKARA


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04