ANKARALI MANKEN`DEN ŞOK EDEN İDDİA!

Ankaralı Manken ve Organizatör Belgin Saydan Etimesgut Belediyesi hakkında Gazetemize şok eden açıklamalarda bulundu.

29.12.2014 12:43:12 0
ANKARALI MANKEN`DEN ŞOK EDEN İDDİA!

Ankaralı Manken ve Organiztör  Belgin Saydan Artuklu Haber Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Ortaç`a şok eden açıklamalarda bulundu.

Yıllardır Ankara`da Defile düzenleyerek ekmak parasını çıkartmaya çalışan ve Ankara`nın Tanıtımını yaparak önemli çalışmalarda bulunan Eski Milli Mankenlerden Belgin Saydan,Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel ile 27 Aralık Atatürk`ün Ankara`ya gelişinin 95 Yıldönümü nedeniyle düzenlenecek etkinliklerde Defile Düzenlenmesi konusunda anlaşmaya vardığını belirterek ancak son anda İbrahim Keskin isimli Bir Gazeteci tarafından  bu Defilenin kendisinin aracı olması nedeniyle kendisine verildiğini ve bu nedenle de defileden elde edilecek kar`ın ortağı olduğunu belirtmesi üzerine Pürüzler yaşanmaya başladığını ve Defilenin Etrimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel tarafından iptal edildiğini iddia etti.

İbrahim Keskin İsimli Gazetecinin,Defilelenin  kar ortağı olma nedenini anlayamadığını belirten Manken ve Organiztör Belgin Saydan,İbrahim Keskin`in gerekirse fiyatı yükseltir zararını engellerim tezi ile kendisine geldiğini belirterek,Etik bulmadığı bu Teklifi ret ettiğini belirten Saydan,Konuyu anlatan bir yazı yazarak  Etimasgut Belediye Başkanı Enver Demirel`e Fax ile bidirdiğini ancak buna rağmen Defilenin son anda İptal Edildiğini açıkladı.

 

MANKEN BELGİN SAYDAN TARAFINDAN ETİMESGUT BELEDİYE BAŞKANI ENVER DEMİREL`E ÇEKİLEN FAX METNİ:

Sayın Enver Demirel

 Sayın başkan 27 Aralık kutlamasında defile teklifimi kabul etmenize çok sevinmiş, gerekli hazırlıklara başlamıştım. İbrahim Keskin’in daha kuruluş aşamasındaki derneğinin  bende kurucularındanım. İbrahim “ defileyi alırsan bizim derneğin reklamını yaparsın biz bir şey istemiyoruz” dedi. siz benim teklifimi kabul edince ise karda ortağım dedi.Artık olmaz baştan söyleseydin fiyat  teklifini ona göre verirdik dediğimde ise “  ben miktarı yükselttiririm”  dedi.Aladdini de korkutmuş mu,aleyhinde  yazı mı yazmış ne,” Alladin ben ne dersem şu ara yapar” dedi. Bende fiyatı yükseltme konusu ile ilgili olarak   “ Çok ayıp olur, etikde olmaz”  dedim. O zaman karında ortağım işi benim sayemde aldın dedi. işi onun sayesinde aldığımı düşünmüyorum ben 7 yıldır işlerimi kendi adımla, emeğimle, güzel projelerimle  alıyorum.20 yıldırdır kaliteli bir isim olmak için sektörde savaş veriyorum. Alalacele dernek kurup, belediye başkanını tehdit edip iş almıyorum. Ama onun sayesinde işi kaybettiğim doğru, işimin ne kadar zor olduğunu ise kendi yaptığınızdan tahmin edebilirsiniz. Ve İbrahim keskini karıma, alın terime ortak etmeyince bende sana defileyi yaptırmam dedi sizde benim adıma onayladığınız defilemi. İbrahim Keskin denen kişinin hakkınızda tekrar olumsuz haberler yapmasından korkmanız sonucu benim defile organizasyonumu iptal ettiniz. Malum gazeteci sizi epey bir sindirip korkuttuğunu söylemişti de inanmamıştım. Şimdi inandım.Seçim döneminde olumsuz yazılara devam etmesinden  korkup  60 milyon verdiğiniz  de doğruymuş demek ki.ha birde tatil varmış..Bir kültür işi bu şekilde ,yalan ,dolan,tehdit ile bu hale geliyorsa  belediyedeki diğer işler ne şekilde oluyor acaba diye  kara kara düşünüyor insan.İbrahim keskin cezaevine düşen ortak gazeteci  arkadaşımızın  bu 500 tl yi aileme ulaştır dedigi parayı bile yemiş bir insan, o ne yapsa yakışırda sizin bir belediye başkanı olarak bu insafsızca durumlara ortak olmanız, göz yummanız ,hem de Mhp li bir belediye başkanı olarak çok üzücü.Siz İbrahim den değil ,İbrahim sizden çekinmeliydi gerek mensup oldugunuz partinin ilkeleri ve Allaha olan inancınız gereği. Zira  biz geldiğimizde namaz kılıyordunuz ve  bu durum beni etkilemişti…

  Fakat Maşallah kafa kafaya verip ne güzel işimi engellediniz  .Benim ekmegimle oynamak, annemin ahını almak size önemsiz gibi gelmiş olabilir ama  kuldan   degil ALLAHDAN KORKANIZI ve kuranı kerimin  Türkçe mealini okuyup, uygulamanızı tavsiye ederiz.Özellikle  maun suresini okumanızı .ibrahim de benden çekinmeden nasıl böyle bir cesarette bulundu şaşırtıcı.Önünden arkasından konuşacagımı, bunu yanına bırakmayacagımı çok iyi bilir.ATO başkanından ,Yenimahalle belediye başanından dahamı kuvvetliki kendisi?Hani  siz bana neden başkan adayı oldun diye sormuştunuz ya”  işte bundan  “KAREKTERİMDEN “dolayı idi.sözde durmak ,Vaad  edipte yapmamazlık etmemek,YALAN SÖYLEMEMEK gibi üstün  karekteri olan,çok iyi bir mumin ,efendimizin övünecegi ümmeti,Mustafa Kemalin gerçek askeri oldugum içindi.Benim karekterimde belediye başkanı nerdeeee….

ALaddin bana defilenin içerigini sordu. Size sürpriz yapacagımı, finalde Atatürk ü getirecegimi ama size söylememesini söyledim. Alaeddin  atmaca gibi hemen adamı aramış birde genel merkez aramış ben aramadım  demez mi! Yalan, dolan, ne yanlış işler.Bana söylemeseydin içeriği diyorlar.Bilemedim yalan söyleyip, projemi çalacağını bana böyle davranacağınızı bilemedim.Şimdi örgendim…Ekmegimle oynamakla kalmayıp beni gene rencide ettiniz manken arkadaşlarıma  kostüm alacagım okula ünlü koreografa .Attatürke ulaşmak için 2 gün ugraştım.Emek hırsızlıgı çok kötü bir şeydir. Artık siz istesenizde ben sizin belediyeye muhteşem defilelerimden yapmam bu yaptıgınızdan sonra. Hakkımı da helal etmem...Bakalım ALLAH bu yaptıgınız için  sizlere ne ceza verecek,  çolugunuz çocugunuz var can taşıyorsunuz,göreceğiz inşallah.

Belgin SAYDAN

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

 

 


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04