ANKARALI NAMIK ,İNTİHAR ETTİ

Ankaralı Namık adıyla ün yapan şarkıcı Namık Uğurlu, oturduğu apartmanın 7"nci katından düşerek hayatını kaybetti.

Magazin 19.10.2015 14:13:52 0
ANKARALI NAMIK ,İNTİHAR ETTİ

Ankaralı Namık adıyla ün yapan şarkıcı Namık Uğurlu, oturduğu apartmanın 7"nci katından düşerek hayatını kaybetti.

Ankaralı Namık'ı ölüme götüren olay dün akşam saatlerinde Keçiören Şenyuva Mahallesi Seyhan Caddesi 15/C blokta saat 21.30 sıralarında meydana geldi.Bir dönemin en çok dinlenen sanatçılarından olan Ankaralı Namık'ın son günlerde maddi sıkıntı çektiği gündeme gelmişti. Oturduğu apartmanın 7. katından düşen Ankaralı Namık derhal hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yapılan inceleme sonucunda ünlü sanatçının intihar ettiği anlaşıldı.

 HAVA ALMAK İÇİN ÇIKTI

  "Ankaralı Namık" ismiyle tanınan sanatçı Namık Uğurlu eşi, çocukları ve kayınvalidesi ile birlikte evde oturduğu sırada hava almak için balkona çıktı. Daha sonra 7. kattan atladığı bildirildi. Ambulansla Yıldırım Beyazıt Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Ünlü sanatçı Ankaralı Namık burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 
 
TRAFİK KAZASI GEÇİRMİŞTİ
 
Ankaralı Namık geçtiğimiz ay eşi Nebahat Uğurlu ile Çankırı'nın Şabanözü ilçesinde trafik kazası geçirmişti. Eşi Nebahat Uğurlu'nun direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana gelen kazada Ankaralı Namık omurgasında oluşan kırıklar nedeniyle ameliyata alınarak sağlığına kavuşmuştu.

EN SEVİLEN ŞARKILARI

 Ankaralı Namık'ın en çok sevilen şarkıları; Salla, Çiçeğim, İstanbul Hovardası, Atım Arap, Vay Seni Vay, Şişeler, Arabada Beş Evde Onbeş, Hasta Düştüm, Yürü Yürü, Motor Geliyor, Karpuz Kestim ve Duysun O Şerefsiz Duysun Ben Gidiyorum.

Ankaralı Namık Son klibini şehitler için Çekmişti

Ankaralı Namık" ismiyle tanınan sanatçı Namık Uğurlu, dün akşam 7. katta bulunan evinin balkonundan düşerek vefat etti. Ankaralı Namık son klibini şehitler için çekmişti.

 


29.8° / 19.1°
  • BIST 100

    10895,25%1,45
  • DOLAR

    32,18% 0,02
  • EURO

    34,94% -0,11
  • GRAM ALTIN

    2506,72% -0,13
  • Ç. ALTIN

    4013,53% 0,01