ANKARAGÜCÜ SPORTİF DİREKTÖRÜ EMRE BARIŞ YILDIZ GÖREVİ BIRAKTIĞINI AÇIKLADI

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü, futbol koordinatörü Emre Barış Yıldız'ın görevini bıraktığını açıkladı.

Spor 30.01.2023 12:35:00 0
ANKARAGÜCÜ SPORTİF DİREKTÖRÜ EMRE BARIŞ YILDIZ GÖREVİ BIRAKTIĞINI AÇIKLADI

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü, futbol koordinatörü Emre Barış Yıldız'ın görevini bıraktığını açıkladı.

 

MKE Ankaragücü, futbol koordinatörü Emre Barış Yıldız,Eryaman stadında  dün  Gaziantep FK karşılaşması sonucunda 2-0 yenilmesinin ardından Ankaragücülü   taraftarlar tarafından istifaya davet edilmişti. 

 

Bugün yazılı açıklama yapan Emre Barış Yıldız şunları söyledi;

 

‘’Değerli Ankaragücü Camiasına,

1,5 yıldır devam ettirdiğim Ankaragücü Sportif Direktörlüğü görevimden istifa etmiş bulunmaktayım.

Bütün bu süreçte attığım her adımda, ülkemizin ve başkentimizin en önemli sivil toplum kuruluşu olan Ankaragücü'nü temsil ettiğimi asla aklımdan çıkarmadım.

Maddi veya manevi, sportif karşılığı olan her eylemimde , her türlü maddi imkansızlıklara rağmen hayatları boyunca takımımızı destekleyen tek tek her taraftarın hakkı olduğu bilinciyle hareket ettiğimin bilinmesini isterim.

Bir spor yöneticisi olarak sportif anlamda kazandığımız 2021-2022 şampiyonluğu ömür boyu gururla taşıyacağım bir onur olacaktır.

2021-2022 Hem insani hem sportif anlamda modern futbol sistematiğinin çarkları arasında kaybolmayı reddederek ezber bozan bir süreci birlikte yaşadık. Gösterdiğimiz sportif ve insani tavır kulüp tarihimizde yerini alacaktır. Başkanımızla birlikte oluşturduğumuz organizasyonun aykırı yapısı, bu yapının asi ruhu ve büyülü duygusu Değerli Hocamız Mustafa Dalcı'nın ayrılığı sonrası benim için ortadan kaybolmuştur. Bütün sıradanlıklardan uzak bu yapının yıkılıp yerine tercih ettiğimiz sıradan ve rutin yaklaşımların olumlu veya olumsuz etkilerini zaman gösterecektir.

Her şeye ve herkese rağmen kazandığımız şampiyonluğun mutluluğunu dahi bizlere yaşatmayan, bütün bu süreçte hayatını bize düşmanlığa adayan birtakım insanlar istifamla birlikte bu savaşı mutlak olarak kazanmışlardır. Onlara göre kazanmak için her yol mübah olsa da bu bizim için asla öyle olmamıştır. Alnımın akıyla tevdi edilen görevi yerine getirmenin mutluluğu her şeyin önündedir.

Çalıştığım süre zarfında bana her türlü desteği veren, birlikte çok keyifli zamanlar geçirdiğimiz mesai arkadaşlarıma, Ömer Erdoğan Hocama teşekkür ederim. Bana güvenen, inanan değerli yönetim kurulumuza ve bilhassa desteklerini yakından hissettiğim İsmail Mert Fırat, Levent Onuk, Birol Tekin, Yusuf Tanık, Mehmet Şahin, Cengiz Kaya, Hüseyin Aytekin, Harun Oğraş ve Mert Kızılırmak’a özellikle bana sonsuz bir güvenle destek veren değerli Başkanımız Faruk Koca'ya ve uğradığı zulme rağmen dinginliğiyle olgunluğuyla beni hep umutlu hissettiren değerli ağabeyim Mustafa Dalcı’ya minnettarım.

Son olarak süreçle ilgili aklımda olacak tek bir söz: Biz üç kişiydik…

Saygılarımla

Emre Barış Yıldız' 'diyerek istifasını kamuoyu ile paylaştı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER;ABDULLAH ORTAÇ


26.4° / 16.1°
  • BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,50% 0,21
  • EURO

    34,71% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2489,07% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71