ANKARAGÜCÜ`NÜN ŞAMPİYONLUK KUTLAMALARINDA ANKARA KÜLÜBÜ SEĞMENLERİ DAMGA VURDU

Ankara Kulübü Derneği, geçen hafta süper lige çıkmayı garantileyen Ankaragücü?nü Adana Demirspor ile 19 Mayıs Stadyumu?nda oynadığı sezonun son maçında yalnız bırakmadı.

8.05.2018 16:18:17 0
ANKARAGÜCÜ`NÜN  ŞAMPİYONLUK KUTLAMALARINDA ANKARA KÜLÜBÜ SEĞMENLERİ DAMGA VURDU
 

Ankara Kulübü Derneği, geçen hafta süper lige çıkmayı garantileyen Ankaragücü’nü Adana Demirspor ile 19 Mayıs Stadyumu’nda oynadığı sezonun son maçında yalnız bırakmadı. Ankara Kulübü Derneği seymenlerinin gösterileriyle başlayan maç , seymenlerin tribünden de destek vermesiyle devam etti.

 

Her Koşulda Ankaragücü’nün Yanında Olacağız

 

Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan ise şampiyonluğun ardından, ‘’Ankaragücü, Başkent Ankara yanında Milli Mücadele, Kurtuluş Savaşı ve Cumhuriyet ile özdeşleşen Ankara’mızın en önemli kurumlarındandır. 108 yıllık köklü ve onurlu bir geçmişe sahip olan Ankaragücü Spor Kulübü’nün şampiyonluğunda emeği olan yöneticilerini, teknik kadrosunu ve futbolcularıyla birlikte bu başarıda emeği olan herkesi ve tüm Ankaralıları kutlarım. Bu çerçevede Ankara’nın ve Ankaralıların sivil temsilcisi olan Ankara Kulübü’nün de, Ankara’mızın en köklü spor kulübü olan Ankaragücü’nün her koşulda yanında olacağını belirtmek isterim. Ankaralılar ve Seymenler olarak Ankaragücü’müzle her zaman gurur duyacağız.’’ dedi.

 

Maç sonrası kupa töreni için hazırlanan seymenlerin bulunduğu alanda, Ankaragücü Kulübü Başkanı Mehmet Yiğiner, yönetim kurulu üyeleri ve sarı-lacivertli futbolcular seymenleri selamlayarak kupa törenin yapılacağı alana geçtiler.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,70%1,62
  • DOLAR

    32,39% 0,12
  • EURO

    34,68% 0,01
  • GRAM ALTIN

    2400,66% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00