ANKARA`DA YOZGATLILAR GECESİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Hemşehri Geceleri”, Yozgatlılar Gecesi” ile devam etti.

Gündem 24.02.2014 09:59:11 0
ANKARA`DA YOZGATLILAR GECESİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Hemşehri Geceleri”, “Yozgatlılar Gecesi” ile devam etti.

Binlerce başkentliyi bir araya getirerek hemşehrilik duygusu yaşatan, unutulmaz konserlerle keyifli anlar yaşatan “Hemşehri Geceleri” bu kez Başkentte yaşayan Yozgatlıları bir araya getirdi.

Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen “Yozgatlılar Gecesi”nde başkentliler, Kültür Bakanlığı THM sanatçısı Mustafa Özcan ve TRT Ankara Radyosu Sanatçısı Emel Taşçıoğlu’nun seslendirdiği türkülerle eğlenceli anlar yaşadılar.

Gecede bir konuşma yapan Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Ahmet Koç, “Bize bugün güzel günü yaşatan çok değerli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Melih Gökçek beye çok teşekkür ediyorum. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadılar. Her zaman yanımızda oldular. Biz Onu her zaman bağrımıza bastık ve O bize Yozgatlılar Federasyonunun evini hediye ettiler. Huzurlarınızda kendisine çok çok teşekkür ediyorum”  diye konuştu.

 

-TÜRKÜ ŞENLİĞİ-

Daha sonra Atatürk Spor Salonu’nu dolduran Yozgatlılar, Sanatçı Mustafa Özcan’ın, “Yıldız Akşamdan Doğarsın”, “Gayrı Dayanamam Ben bu Hasrete”, “Arpa Buğday Daneler”, “Sevda Olmasaydı” gibi türküleri ve oyun havalarıyla sahneyi doldururken, ardından sahne alan Emel Taşcıoğlu’nun söylediği parçalarla coşku doruğa ulaştı.


 ARTUKLU HABER AJANASI-ANKARA

20.8° / 11.5°
  • BIST 100

    10056,00%-1,59
  • DOLAR

    32,23% -0,10
  • EURO

    34,77% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2424,29% -0,01
  • Ç. ALTIN

    3924,06% 0,00