Ankara'da Niloya Köyü’nde Minikler Doyasıya Eğlendi

Çizgi film kahramanı Niloya ile arkadaşları Mete ve Tospik, Ankara’da minik dostları ile bir araya geldi.

Kültür ve Sanat 12.09.2023 11:41:00 0
Ankara

Çizgi film kahramanı Niloya ile arkadaşları Mete ve Tospik, Ankara’da minik dostları ile bir araya geldi. Neşeli Köy ’de gerçekleştirilen buluşmada çizgi kahramanlar dillerden düşmeyen şarkıları ve eşssiz sahne gösterileri eşliğinde interaktif bir müzikal gösterisi sahneledi. Renkli anlara sahne olan gösteride doyasıya eğlenen çocuklar alkışlar ve danslar eşliğinde en yakın arkadaşları Niloya’ya eşlik etti.

 

YouTube’da 5 milyonu aşan abone sayısı ile 7’den 70’e herkesin ilgisini çeken Niloya, TRT Çocuk ekranlarında her gün yayınlanan bölümleriyle büyük beğeni topluyor. Eğitici öğretici içerikleri, şarkıları ve öğrenme merakı ile çocukların olduğu kadar ailelerin de tercihi olan Niloya ve arkadaşları, eşsiz sahne gösterileri, macera dolu hikâyeleri ve dillerden düşmeyen şarkıları eşliğinde şehir şehir gezerek mutluluk dünyasının kapılarını en yakın arkadaşlarına açmaya devam ediyor.

 

Bu kapsamda ekranların sevilen çizgi film kahramanı Niloya, Ankara’da çok özel bir buluşmaya imza attı. Niloya ve arkadaşları, Türkiye’de ilk defa alan lisanslaması yapılarak oluşturulan Niloya Neşeli Köy’de minikler ile bir araya geldi. Bahçesinden serendere, hayvanlardan traktöre kadar her ayrıntısı en ince detayına kadar düşünülen yaklaşık 2.000 m2 ‘lik alan üzerine kurulu Niloya Köyü’nde ziyaretçiler çizgi filmde seyrettikleri ne varsa onlara dokunup, temas edip, birebir yaşama imkânı bulurken, müzikal ile de unutulmaz bir deneyim yaşadı.

 

Çizgi kahramanlar, müzikalde özel şarkıları, etkileyici dekoru ve profesyonel dansçılardan oluşan ekibiyle çocukların hayal dünyasına renk kattı. En yakın arkadaşları ile buluşan çocuklar ise alkışlar ve dansları ile eşlik ederek doyasıya eğlendi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19