ANKARA`DA MHP`DEN GÖVDE GÖSTERİSİ

MHP Milliyetçi Hareket Partisi 30 Mart 2014 yerel seçimleri kapsamında yapılan tanıtım toplantısı Ankara Arena Kapalı Spor Salonunda Gövde gösterisine dönüştü.

Siyaset 8.02.2014 21:12:55 0
ANKARA`DA MHP`DEN GÖVDE GÖSTERİSİ

MHP  Milliyetçi Hareket Partisi 30 Mart  2014 yerel seçimleri kapsamında yapılanAnkara Aday tanıtım toplantısı Ankara Arena Kapalı Spor Salonunda Gövde gösterisine dönüştü.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve MHP Kurmaylarının tamamının katıldığı Aday Tanıtım toplantısı renkli görüntülere sahne oldu.Adeta Gövde gösterisine dönüşen Ankara Belediye Başkan adaylarının tanıtım Toplantısında bir konuşma yapan Genel Başkan devlet Bahçeli:``Toprağa düştük,ama ayağa düşmedik``dedi.

Bahçeli: "Toğrağa düştük ama ayağa düşmedik..."

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP üst düzey yöneticiler, MHP milletvekilleri ve halkın katıldığı toplantı renkli sahnelere ev sahipliği yaptı. Aziz şehitlerimizin ruhları için bir dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşının ardından MHP genel Başkanı Devlet Bahçeli konuşması yapmak üzere kürsüye çıktı. Milliyetçi Hareket Partisinin 45. yılında olduğuna dikkat çeken Bahçeli "Milliyetçi Hareket Partisinin siyasi ömrü 45 yıl olsada fikri mazisi, ideolojik hafızası, kültür havuzu yüzlerce binlerce yıl geriye gitmektedir. Tecrübemiz 45 yılla sınırlı olmayıp yaşanmış ve bize miras kalmış Türk ve İslam asırlarıyla anlamlı ve zenginleştirilmiştir. Türk tarihinin her neticesi şanlı geçmişimizin her vechesi bizim için nimet geleceğimiz ve bu çerçevedeki hedeflerimiz için ilham kaynağıdır" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara Arena Spor Salonunda düzenlenen Seçim Kampanyası Tanıtım Toplantısında yaptığı konuşmada, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerine 52 günlük bir süre kaldığını anımsatarak, bu seçimlerin Türkiye için kilit öneme sahip olduğunu söyledi.

Yerel seçim sürecinin Türk milleti ve MHP adına zorluklarla dolu bir dönem olacağını savunan Bahçeli, "Karanlıktan taş atanlar sıklaşmıştır. Suyu yokuşa akıtma merakında olanlar kalabalıklaşmıştır. Türkiye`nin siyasi atmosferi pamuk ipliğine bağlıdır. 30 Mart`a yaklaştıkça provokasyonların, tahminleri dahi alt üst edecek vahim olayların yoğunlaşacağı anlaşılmaktadır. Önümüzdeki 52 günlük süre her türlü tehlikeye açıktır. Ülke olarak böylesi dönemleri aynısıyla darbe dönemlerinin öncesi ve sonrasında yaşadık. Fark ediyoruz ki, 30 Mart`ı kana, kavgaya ve krize tahvil etmeye çalışan çevreler iktidarın kolaylaştırıcı ve teşvik edici tutumundan cesaret almaktadır" diye konuştu.

"ARTIK YETER. ŞİMDİ SÖZ SENİN TÜRKİYE"

Bahçeli`nin konuşmasının ardından MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, yerel seçim kampanyasında MHP`nin kullanacağı argümanları tanıttı.

Yerel seçimlerde Türkiye genelinde "Artık yeter. Şimdi söz senin Türkiye" sloganını kullanacaklarını, bu sloganda yer alan Türkiye ifadesinin il ve ilçe özelinde değiştirilebileceğini ifade eden Durmaz, kampanya dönemini 3 evre olarak belirlediklerini ve her evrede dönemsel mesajlarla vatandaşlara ulaşacaklarını söyledi.



Milliyetçi Hareket Partisi`nin düsturunun insan odaklı olduğuna vurgu yapan Bahçeli “Girilmeyecek ev, okşanmayacak baş, sıvazlanmayacak sırt kalmayacak" dedi. "Toğrağa düştük ama ayağa düşmedik..." dediği konuşmasının ardından Bahçeli, Ankara İlçe Belediye Başkan Adaylarını tek tek katılımcılara tanıttı.

Ankara Arena Kapalı Spor salonunda renkli görüntüler yaşandığı aday tanıtım Toplantısına Başkentli vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.



ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER:ABDULLAH ORTAÇ


26.4° / 16.1°
  • BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,60% 0,53
  • EURO

    34,31% 0,48
  • GRAM ALTIN

    2505,87% 0,88
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00