ANKARA'DA EMEKLİ OLAN İLÇE NÜFUS MÜDÜRLERİNE VEDA YEMEĞİ

Ankara il Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü Emekli olan 3 ilçe Nüfus Müdürüne pandemi dolayısıyla düzenlenemeyen ve bugüne kadar ertelenmek zorunda kalan veda yemeğini yoğun katılım ile düzenlendi.

Ankara 12.05.2022 11:11:00 0
ANKARA

Ankara il Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü Emekli olan 3 ilçe Nüfus Müdürüne  pandemi dolayısıyla düzenlenemeyen ve bugüne kadar ertelenmek zorunda kalan veda yemeğini  yoğun katılım ile düzenlendi.

 

Mamak ilçe NüfusMüdürü Suat Falay Ortaç,Polatlı İlçe Necmettin Cankurt,Güdül İlçe Nufüs Müdürü Yadıgar Dişli'nin emekli olmaları nedeniyle Ankara İl Nufüs ve Vatandaşlık Müdürü Mustafa Güngörlü tarafından Mamak Kültür Merkezi Sosyal Tesislerinde veda yemeği düzenlendi.

 

Pandemi dolayısıyla  bugüne kadar ertelenmek zorunda kalan Veda Yemeği ve Plaket Takdimi törenine ilgi yoğun oldu.Mamak Belediyesine bağlı Mamak Kültür Merkezi Sosyal tesislerinde düzenlenen  veda yemeğine Ankara İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Mustafa Güngörlü, İlçe Nüfus Müdürleri ve Şefleri  ile Emekli ilçe Nüfus Müdürleri katıldı.

Bir 2 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Yemek sonrası Ankara il Nüfus ve Vatandaşlık  Müdürü Mustafa Güngörlü  yaptığı konuşmada “Emekli olan arkadaşlarımıza yaptıkları hizmetler için teşekkür ederek  Ankara  il Nüfus ve Vatandaşlık   Müdürlüğü ailesi olarak bundan sonraki hayatlarında aileleri ile birlikte sağlık, huzur ve mutluluk dileklerini iletti.”

 

 

Bir 4 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Emekli personeller adına  Mamak ilçe Nüfus Müdürlüğü görevinden Emekli olan Suat Falay Ortaç   yaptığı konuşmada “ başta İl Müdürümüz Mustafa Güngörlü olmak üzere çalıştıkları dönem içerisinde uyumlu bir çalışma ortamı sağlayan tüm idarecilere,  Mamak ilçesinde görev yapan tüm personele bu gece emeği geçenlere ayrı ayrı teşekkür ettiklerini” belirtti.

 


Yemek sonrası Ankara İl Müdürü  Mustafa Güngörlü tarafından emekli olan Personellere Çiçek ve Plaket takdiminde bulundu.Topluca hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından yemek sona erdi.

Bir 15 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 

Bir 2 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


26.4° / 16.1°
  • BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,50% 0,21
  • EURO

    34,71% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2489,07% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71