ANKARA`DA AHMET ÖZHAN RÜZGARI

Sağlık 31.07.2013 07:19:39 0
ANKARA`DA AHMET ÖZHAN RÜZGARI

Ankara Büyükşehir Belediyesi`nin Gençlik Parkı`nda düzenlediği Ramazan ayı etkinlikleri bu kez Ahmet Özhan`ın seslendirdiği ilahilerle ziyaretçileri manevi bir yolculuğa çıkardı.

Başkent`in dört bir tarafında kurduğu 9 ayrı iftar çadırında on binlerce Ankaralıyı misafir eden Büyükşehir Belediyesi, Gençlik Parkı`nda eski Ramazanları yaşatmaya devam ediyor. Temaşa gösterilerinden, bu özel aya uygun satışların yapıldığı alışveriş stantlarına, yiyecek içecek büfelerinden, özel dinleti ve gösterilere, çocuk oyun alanlarından, sohbetlere kadar Ramazan ayının coşkusunun yaşatıldığı pek çok ayrıntının yer aldığı etkinlikler Gençlik Parkı`nda sürüyor.

Yeşilin ve suyun Başkent`in merkezinde buluştuğu Gençlik Parkı`nda gün boyu çocuklarıyla gezip, iftar vaktini bekleyen ve ardından da Büyükşehir Belediyesi`nin Kültür Merkezi önündeki iftar sofrasının konuğu olan Başkentliler, iftar sonrası rehavetlerini de çeşit çeşit gösterilerle atıyor.

Çocuklara ayrı, büyüklere ayrı gösterilerin yer aldığı etkinliklerin en çok ilgi gören bölümü ise büyük sahnedeki dinletiler oluyor. Başkentlilerin yoğun ilgiyle takip ettiği ve her gün ayrı bir tasavvuf müziği sanatçısının sevenleriyle buluştuğu dev havuz önünde oluşturulan sahnenin bu kez konuğu Ahmet Özhan oldu. Özellikle bu mübarek ayda dillerden düşmeyen ilahileri Başkentliler için seslendiren Özhan, Başkentlilere unutulmaz bir Ramazan ziyafeti sundu.

 

ABDULLAH ORTAÇ-ANKARA


Anahtar Kelimeler:
36.1° / 24.4°
  • BIST 100

    10364,56%-1,82
  • DOLAR

    32,62% 1,49
  • EURO

    35,53% 1,27
  • GRAM ALTIN

    2442,70% 0,53
  • Ç. ALTIN

    3902,41% 0,99