ANKARA SAKARYA CADDESİ ÇİÇEK SATIŞ YERLERİ YENİDEN DÜZENLENİYOR

Ankara Büyükşehir Belediyesinin Sakarya Caddesi’nde yer alan ve Başkentin simge çiçekçi dükkânlarında başlattığı yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Ankara 1.02.2023 12:24:00 0
ANKARA SAKARYA CADDESİ ÇİÇEK SATIŞ YERLERİ YENİDEN DÜZENLENİYOR

Ankara Büyükşehir Belediyesinin Sakarya Caddesi’nde yer alan ve Başkentin simge çiçekçi dükkânlarında başlattığı yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

 

00 metrekarelik alanda bulunan 1 lostra, 1 depo ve 14 dükkânın yenileneceği “Sakarya Caddesi Çiçek Satış Alanları Yenileme Projesi”nin 2023 yılının bahar aylarında tamamlanması planlanıyor.

 

Hayata geçirdiği projelerle Başkent esnafının yanında olmayı sürdüren ve ihtiyaçlarına yönelik projeleri hayata geçiren Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkan Mansur Yavaş’ın haziran ayında tanıtımını yaptığı 110 proje arasında da yer alan “Sakarya Caddesi Çiçek Satış Alanları Yenileme Projesi”nin çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Fen İşleri Daire Başkanlığı “Sakarya Caddesi Çiçek Satış Alanları Yenileme Projesi” kapsamında; 200 metrekarelik alanda bulunan 1 lostra, 1 depo ve 14 adet dükkânın yenilenme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 

BAHAR AYLARINDA TAMAMLANACAK

Sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla çiçek satış alanlarının yenileme çalışması ile ilgili bilgi veren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Burası Ankara'nın dünü, bugünü, yarını; en güzel anıların şahidi… Sakarya Caddemizdeki çiçek satış alanlarını yenileme çalışmalarımızı bahar aylarında tamamlamayı planlıyor, bölgeyi esnafımız ve Ankaralı hemşehrilerimiz için kullanışlı hale getirerek şehrimizi güzelleştiriyoruz” ifadelerini kullandı.

 

ESNAF BAŞKENTE YAKIŞIR MODERN DÜKKÂNLARA KAVUŞACAK

Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından hayata geçirilen projeyle; 200 metrekarelik alanda 1 depo, 1 lostra ve 14 dükkân yeniden inşa ediliyor.

Çalışmalar kapsamında eski dükkânların yıkımı gerçekleşirken esnafın mağdur olmaması, işlerine devam edebilmesi ve soğuk hava şartlarından etkilenmemeleri için alana geçici olarak büyük çadırlar da kuruldu.

ABB ekipleri; “Sakarya Caddesi Çiçek Satış Alanları Yenileme Projesi”ni 2023 yılının bahar aylarında tamamlamayı ve kısa sürede çiçekçilere teslim etmeyi planlıyor.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


26.4° / 16.1°
  • BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,60% 0,53
  • EURO

    34,31% 0,48
  • GRAM ALTIN

    2505,87% 0,88
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00