ANKARA ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ SÖZLEŞMELİ PERSONELİNE EĞİTİM VERİLDİ

Ankara Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı birimlere Sözleşmeli Personel kapsamında istihdam edilen personellere “Kişisel Gelişim ve Mesleğe Hazırlama Eğitimi” Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey’ in katılımı ile gerçekleştirildi.

Ankara 21.10.2020 11:56:00 0
ANKARA  ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ SÖZLEŞMELİ PERSONELİNE  EĞİTİM VERİLDİ

Ankara Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı birimlere Sözleşmeli Personel kapsamında istihdam edilen Mühendis ve Orman Muhafaza Memurlarına yönelik 19-20 Ekim 2020 tarihlerinde “Kişisel Gelişim ve Mesleğe Hazırlama Eğitimi” Orman Genel Müdürlüğü Konferans Salonunda,Orman  Genel Müdürü  Bekir Karacabey’ in katılımlarıyla yapıldı.

 

Ankara Orman Bölge Müdürümüz Veysel Kodalak’ın açılış konuşmasını takiben, Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey; Genel Müdürlüğümüzün misyon ve amaçlarına değinerek iştirak edilen eğitim toplantısının gerekliliği, hedefleri hususunda açıklamalarda bulundu. Katılımcıların bu eğitimle birlikte elde edilecek olan bilgileri hem kamu görevlerini ifa ederken hem de özel hayatlarında kullanabileceklerine değinen Karacabey, eğitimi ilgiyle takip etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Eğitimde yer verilen çeşitli derslerin amaç ve hedeflerine işaret eden Genel Müdürümüz kişisel gelişimin önemiyle ilgili tespitlerde bulunarak katılımcıların iş hayatlarında karşılaşabilecekleri zorlukların nasıl aşılabileceği konusunda çeşitli bilgiler vererek iştirak edilen eğitimin tüm katılımcılara fayda sağlaması temennisini dile getiren Karacabey, konuşmalarını başarı dileyerek tamamladı.

 

Açılış programını takiben ilk gün kurum aidiyeti, kurum kültürü ve orman koruma mevzuatı konularını kapsayan sunumlar gerçekleştirildi. İkinci gün protokol kuralları ile etkili iletişim konuları işlenerek eğitim tamamlandı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER;ABDULLAH ORTAÇ.


25.1° / 13°
  • BIST 100

    9679,8%-1,37
  • DOLAR

    32,42% 0,04
  • EURO

    34,43% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2486,70% 0,16
  • Ç. ALTIN

    4085,85% 0,00