ANKARA MARDİN KÜLTÜR EVİ`NDE BAYRAMLAŞMA COŞKUSU

Ankara MAREV ve MARSEV Vakıflarının Organizasyonunda,Başkent`te yaşayan Mardinliler,Bugün Ankara Kültür Evi`nde bir araya gelerek 14.00 ve 16.00 saatleri arasında Bayramlaştı.

Mardin 6.10.2014 13:42:50 0
ANKARA MARDİN KÜLTÜR EVİ`NDE BAYRAMLAŞMA  COŞKUSU

Ankara MAREV ve MARSEV Vakıflarının Organizasyonunda,Başkent`te yaşayan Mardinliler, Ankara Kültür Evi`nde bir araya gelerek 14.00 ve 16.00 saatleri arasında Bayramlaştı.
Ankara MAREV tarafından bu yıl Hizmete açılan ANKARA MARDİN KÜLTÜR EVİ`nde gerçekleşen Bayramlaşma törenine Mardinli vatandaşlar Yoğun ilgi gösterdi.

Bayramlaşma programına Ankara`da Yaşayan önemli iş adamları ,Bürokratlar ve Mardinli vatandaşlar katılırken, MAREV ve MARSEV Yönetim Kurulu üyeleri de bayramlaşma etkinliğine katıldı.

MAREV  Vakfı Ankara Şube Başkanı ve Eski Ulaştırma Bakanı İbrahim Aysoy`un Ankara Dışında bulunması nedeniyle katılamadığı Bayramlaşma Törenine MARSEV Başkanı ve Eski Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Kenan Nehrozoğlu ve MAREV Başkan yardımcısı Emekli General Yavuz Ölçen`in yanısıra ,MAREV Ankara Yönetim Kurulu Üyeleri Muhittin Özyardımcı,M.Emin Değer katılarak Bayramlaşmaya gelen Misafirleri kapıda karşıladı.Çok samimi bir ortamda geçen Bayramlaşma Törenine Başkent`te yaşayan Mardinli vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Bayramlaşma töreninde kısa bir Konuşma yapan MARSEV Başkanı Kenan Nehrozoğlu,``Ben Şahsım adına Her 2 Vakıf Yönetim kurulu adına,Marev Ankara Şube Başkanı İbrahim Aysoy adına ,Herkese geldiği için ve bu Etkinliğe katıldığı için teşekkür ediyor,Herkese İyi Bayramlar Diliyorum.Esenlikler Sağlıklar ,Güzellikler Diliyorum.Bundan sonraki Bayramlarda daha büyük kalabalıklar,Daha büyük hemşehri topluluklarıyla,Belki daha güzel etkinliklerle bir araya geleceğimizi şimdiden duyurarak bu Etkinliğe katıldığınız için tekrar teşekkür ediyorum.herkese Mutlu Bayramlar,hayırlı Bayramlar diliyorum``dedi. 

Misafirlere Kolonya ve Çikolatanın yanısıra Çay ikram edilen Bayramlaşma töreni saat 16.00`da sona erdi.


Birlik Mahallesi 448.Cadde No:10 Çankaya adresinde bulunan Mardin Kültür Evi Kurban Bayramının 3.Günü olan 6 Ekim 2014 tarihinde Başkent`te Yaşayan Mardinlilerin bir araya gelerek Bayramlaşmalarına ilk kez Ev sahipliği yaptı.

MAREV Ankara tarafından Projesi  Tamamlanarak Hizmete giren Ankara Mardin Evi ,Kültür hizmetlerinin yanı sıra,Sosyal buluşmalara da ev sahipliği yaparak,Başkent`te yaşayan Mardinlilerin sosyal etkinliklerde bir araya gelmelerine olanak sağlayacak.


ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

ABDULLAH ORTAÇ-ÖZEL HABER


26.8° / 15.2°
  • BIST 100

    10322,45%0,52
  • DOLAR

    32,21% -0,09
  • EURO

    34,73% -0,19
  • GRAM ALTIN

    2450,52% 0,76
  • Ç. ALTIN

    3942,86% 1,69