ANKARA KAZAN İLÇESİNDE TOPLU AÇILIŞ TÖRENİ...

Ankara İl Özel İdaresinin Kazan ilçesinde yaptığı 7 yatırımın toplu açılışı Törenle geçekleştirildi.

Sağlık 19.11.2013 07:39:37 0
ANKARA KAZAN İLÇESİNDE TOPLU AÇILIŞ TÖRENİ...

Ankara İl Özel İdaresinin Kazan ilçesinde yaptığı 7 yatırımın toplu açılışı Törenle geçekleştirildi.

Ankara İl Özel İdaresinin Kazan ilçesinde yaptığı 7 yatırımın toplu açılış töreni; Ankara Valisi Alâaddin Yüksel,  Ankara Milletvekilleri Salih Kapusuz, Emrullah İşler; İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Aslanoğlu, Ankara İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Ceylan, Kazan Kaymakamı Veysel Beyru, Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, İlçe Kaymakamları ve çok sayıda davetlinin katılımıyla Kazan Köprübaşı Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşti.

               ...
Vali Yüksel “Hiçbir yüzyılda konuşulmayan gelişmeler bu yüzyılın içerisinde cereyan ediyor ve Dünyada neler olup bittiğini de Kazanlılar çok yakından takip ediyor. Öyle bir yüzyıl yaşıyoruz ki meydana gelen olaylardan bu dünyayı paylaşan herkesin başı dönüyor. Dün konuşulan hiçbir şey artık ne evlerde ne meydanlarda ne de bu törenlerde konuşuluyor. İnsanoğlu, bu gelişmeler karşısında iyi yönetim uygulamalarını tartışıyor. Toplam kalite kavramı, bütün insanlık âleminde yeniden değerlendiriliyor. Sivil toplum hareketleri önem kazanıyor. Devlet fonksiyonları yeni anlamlar kazanıyor.” dedi.

                 
Vali Yüksel, vatandaşın devletin hizmetleri ayağına getirmesini istediğini, yani hizmetlerin yerelleşmesini istediğini söyledi. 

               
Ankara’da İl Özel İdaresi hizmetlerinin gitmediği, ulaşmadığı köyün artık kalmadığını ve yaylalara, ovalara, dağlara, bağlara her türlü coğrafi zorluklara rağmen hizmet götürüldüğünün altını çizen Vali Yüksel, “Biz kırsal alan kalkınmasını, toplum kalkınmasını tanımlarken, tepelerin arkasında yaşayanların medeni hizmetleri, çağdaş ihtiyaçlarının karşılanmasını hedef alırız. Kim nerede yaşamak istiyorsa yaşasın, bize düşen görev oralarda yaşayanların bulunduğu alana medeni hizmetleri, çağdaş ihtiyaçları götürmektir. Ankara İl Özel İdaresinin genel meclis başkanı ve üyeleri, genel sekreter ve çalışma arkadaşlarım da hizmetlerin yerelden verilmesi ve tepelerin arkasına hizmet götürülmesinde kanunlarla tevdi edilen bütün görevleri yerinde ve zamanında, etkin verimli ve süratli götürülmesinde büyük bir hassasiyet göstermektedirler.” dedi. 

                  
Vali Yüksel “Cumhuriyet tarihinin en başarılı kırsal alan kalkınması olan Köydes projesiyle İl Özel İdareleri, tepelerin arkasında tam bir hizmet destanı yazmıştır. Kırsal alanlarda yaşayanlar özel idare hizmetlerini çok iyi değerlendirecek ve tartışacaklardır. Ankara’nın hangi köyüne giderseniz gidiniz hepsine asfaltla ulaşıyorsunuz.  Bir özel idare düşününüz ki son on yılda on bin km asfalt yol yapabilsin. Tepelerin arkasında yaşayan köylerine içme suyu götürsün. Köylerinin büyük bir bölümünün köy meydan düzenlemeleri ve kanalizasyonları yapılsın. Kırsal alanda altyapı iyileştirilmesi, medeni nimetlerden yararlanma ve çağdaş hizmetlerden faydalanma bana göre böyle olur.”dedi. 

               ....
Ankara Valisi Alâaddin Yüksel konuşmasını “Yatırımların Aziz Kazanlıların yaşam kalitelerini iyileştirmesini ve sürdürülebilir kalkınma anlayışlarını geliştirmesini temenni ediyor, hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” sözleriyle tamamladı.

                 
Konuşmalardan sonra katılımcılarla birlikte tesislerin toplu açılışı yapıldı.


ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,48% 0,33
  • EURO

    34,67% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2406,59% 1,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00