ANKARA İL JANDARMA`DA NÖBET DEĞİŞİMİ

Ankara İl Jandarma Komutanı iken Jandarma Genel Komutanlığı Terörle Mücadele Daire Başkanlığı görevine atanan Kurmay Kıdemli Albay Ali Osman Gürcan ile Özbekistan Taşkent Ataşesi iken Ankara İl Jandarma Komutanlığı görevine getirilen Kurmay Albay Cengiz T

Sağlık 20.08.2013 07:42:44 0
ANKARA İL JANDARMA`DA  NÖBET DEĞİŞİMİ

 Ankara İl Jandarma Komutanı iken Jandarma Genel Komutanlığı Terörle Mücadele Daire Başkanlığı görevine atanan Kurmay Kıdemli Albay Ali Osman Gürcan ile Özbekistan Taşkent Ataşesi iken Ankara İl Jandarma Komutanlığı görevine getirilen Kurmay Albay Cengiz Tarım, Ankara Valisi Alâaddin Yüksel’i birlikte ziyaret ettiler.


 
             
Vali Yüksel “Tarihi Şan,  Şeref ve Kahramanlıklarla dolu Jandarma Teşkilatının insan merkezli, çağdaş yönetim ve görev anlayışı ile; saygın, güvenilir ve mükemmel hizmet üreten örnek kolluk kuvveti olduğunu” belirterek “Bu bağlamda bugüne kadar gayretli ve sorumlu hizmet anlayışı içerisinde görev yapan Kurmay Kıdemli Albay Ali Osman Gürcan’a teşekkür ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum. Görevi devralan Kurmay Albay Cengiz Tarım’ın da üstün hizmet ve sorumluluk anlayışı içerisinde başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine inanıyorum. Huzur ve güvenliği sağlanmış Ankara hepimizin hedefidir.” dedi.

 
  
           ..
Ankara Valisi Alâaddin Yüksel, ziyaretin sonunda Jandarma Genel Komutanlığı Terörle Mücadele Daire Başkanlığı görevine atanan Kurmay Kıdemli Albay Ali Osman Gürcan’a Ankara’da yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ederek,  “Başarılarınız, alacağınız tüm görevlerde daim olsun.” dedi. 
 


             
 
 ABDULLAH ORTAÇ-ANKARA


25° / 13.5°
  • BIST 100

    10169,43%-0,04
  • DOLAR

    32,29% 0,11
  • EURO

    35,00% 0,09
  • GRAM ALTIN

    2450,83% 0,20
  • Ç. ALTIN

    3912,88% 0,00