ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ETKİNLİKLERLE KADINA ŞİDDET'E DUR DİYECEK!
Ankara Büyükşehir Belediyesi, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Haftası kapsamında “Farkındayım, Şiddetin Karşısındayım” mottosuyla Başkentlilere yönelik olarak farkındalık çalışması gerçekleştirdi.
Ankara Büyükşehir Belediyesi, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Haftası kapsamında “Farkındayım, Şiddetin Karşısındayım” mottosuyla Başkentlilere yönelik olarak farkındalık çalışması gerçekleştirdi.
Etkinlik kapsamında; Bahçelievler ve Tunalı Hilmi Caddelerinde esnaf ziyareti gerçekleştirilip iş yerlerine “Farkındayım, Şiddetin Karşısındayım” yazılı yapıştırmalar (sticker) asılırken Osmanlı Çocuk Etkinlik Merkezi’nde de erkek velilerle birlikte beyaz brandalar üzerine renkli boyalarla kadına karşı şiddetin önlenmesine yönelik sloganlar yazıldı.
Ankara Büyükşehir Belediyesi, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Haftası kapsamında şehir genelinde farkındalık etkinlikleri düzenlemeye başladı.
Kadına yönelik şiddetin önlenmesi amacıyla farkındalık çalışmalarını sürdüren Ankara Büyükşehir Belediyesi, bu yıl “Farkındayım, Şiddetin Karşısındayım” mottosuyla Başkentlilere yönelik çeşitli etkinlikler düzenliyor.
Farkındalık etkinlikleri; Bahçelievler ve Tunalı Hilmi Caddelerinde esnaf ziyareti ve Osmanlı Çocuk Etkinlik Merkezi’nde de erkek velilere yönelik farkındalık çalışmasıyla başladı.
ESNAFA FARKINDALIK ZİYARETLERİ
Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından Bahçelievler ve Tunalı Hilmi Caddelerinde gerçekleştirilen farkındalık ziyaretlerinde erkek esnaflara özellikle kadına yönelik şiddet ve toplumsal cinsiyet eşitliği konularında 5 soru soruldu.
Ayrıca uygun görülen iş yerlerinin girişlerine, farkındalığı görünür kılmak amacıyla “Farkındayım, Şiddetin Karşısındayım” yazılı yapıştırmalar (stickerlar) asıldı.
ERKEK VELİLERLE SLOGAN BOYAMA
Osmanlı Çocuk Etkinlik Merkezi’nde ise 3-6 yaş grubu çocukların babalarına yönelik bir farkındalık programı düzenlendi. Toplumsal cinsiyet eşitliği ve kadına karşı şiddetin önlenmesi üzerine yapılan bilgilendirmelerin ardından, erkek veliler beyaz branda üzerine renkli boyalarla sloganlar yazarak şiddete karşı dayanışma mesajları verdi.
ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA
-
1
ŞAHSENEM’DEN 8 MART’TA ANLAMLI KONSER
-
2
ANKARA’DA KIZILAY METRO İSTASYONU’NDA TELEFON KESİLMİYOR, OTOBÜSTE ÜCRETSİZ Wİ-Fİ VAR
-
3
En Çok Konuşulan Ekonomik Göstergeler
-
4
İTÜ ARI TEKNOKENT VE TOGG’DAN GİRİŞİM ODAKLI STRATEJİK İŞ BİRLİĞİ
-
5
Gemlik’te Dilencilere Geçit Yok
-
6
MARDİN1969 SPOR'DA TEKNİK DİREKTÖRLÜK GÖREVİNE BÜLENT AKIN GETİRİLDİ
-
7
GALATASARAY; 1 LİVERPOL: 0
-
8
CHP Bursa İl Kadın Kolları'ndan 8 Mart Yürüyüşü
-
9
Gemlik Belediyesinden Üniversite Öğrencilerine İftar Yemeği
-
10
T.C Soförler odası Federasyonu Mührü olan Plakaların Yenileme Ücretleri Bakanlık tarafından karşılanmalı
-
11
MARDİN1969 SPOR'DA AHMET CİNGÖZ İLE YOLLAR AYRILDI
-
BIST 100
16116,66%-0,31
-
DOLAR
44,08% 0,04
-
EURO
51,12% -0,16
-
GRAM ALTIN
7346,36% -0,11
-
Ç. ALTIN
11826,62% -0,32



