ANKARA BATIKENT`TE OLAY!

Ankara Batıkent`te dün gece seçim çalışmaları sırasında iki grup arasında kavga çıktı. Kavgada yaralanan 2 kişi, İbni Sina Hastanesinde tedavi altına alındı.

27.03.2014 09:53:22 0
ANKARA BATIKENT`TE OLAY!

Ankara Batıkent`te dün gece seçim çalışmaları sırasında iki grup arasında kavga çıktı. Kavgada yaralanan 2 kişi, İbni Sina Hastanesinde tedavi altına alındı.

Ankara Batıkent metro çıkışında Bağımsız Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Melek Altıntaş`ınseçim bildirilerini dağıtan grup ile bölgedeki AK Parti Yenimahalle İlçe Teşkilatı Batıkent Temsilciliğinde bulunan kişiler arasında arbede çıktı.

Görgü tanıklarının iddialarına göre, bıçak ve sopaların kullanıldığı olayda iki kişi yaralandı. Yaralılar Yenimahalle Devlet Hastanesi Acil Servisindeki ilk müdahalenin ardından İbni Sina Hastanesine sevk edildi.

Saha çalışması yapan AK Parti Kadın Kolları üyeleri, AK Parti Batıkent Bölge Seçim Koordinasyon Merkezinin önünde saldırıya uğradı. Marjinal bir grubun gerçekleştirdiği saldırıda AK Parti Kadın Kolları üyelerinin ellerinde bulunan broşürler zorla alınarak sözlü tacize uğradılar.

 Marjinal grup daha sonra, Bölge Seçim Koordinasyon Merkeze taşlı saldırıda bulundu. Seçim Bürosunda bulunan AK Partili görevliler önce grubu uyardı ardından polise haber verildi. Emniyet görevlilerin olay yerine intikaline kadar, marjinal grubun taşlı ve sopalı saldırısı devam etti. Emniyet görevlilerin olay yerine gelmesi ile marjinal gruba müdahale etti. Saldırgan grup bir süre de Emniyet görevlilerine direndi. Biber gazı müdahalesi ile dağılan grup daha sonra yeniden toplanarak AK Parti Bölge Seçim Koordinasyon Merkezine doğru yürümeye başladı. Emniyet Görevlilerinin yoğun önlem alması ile olaylar sakinleşti.

 Olaylar esnasında, Ankara Büyükşehir Belediyesine ait otobüsler de zarar gördü. Batıkent sakinlerinin tepki gösterdiği marjinal grup daha sonra ara sokaklara kaçarak dağıldılar.


ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04