ANKARA ALTINDAĞLI HANIMLAR``MARDİN``E DOYAMADI

Ankara`nın Altındağ İlçesinin Başarılı Belediye Başkanı Veysel Tiryaki,Kültür Gezileri kapsamında Mayıs Ayında Mardin`e gönderdiği Bayanlar,Mardin`e doyamadı.

Mardin 7.07.2014 19:09:33 0
ANKARA ALTINDAĞLI HANIMLAR``MARDİN``E DOYAMADI

Ankara`nın Altındağ İlçesinin Başarılı Belediye Başkanı Veysel Tiryaki`nin,Kültür Gezileri kapsamında Mayıs Ayında Mardin`e gönderdiği Bayanlar,Mardin`e doyamadı.

Yıllardır düzenlediği kültür gezileriyle Altındağlı vatandaşların ufuklarını açan ve binlerce Altındağlıya pek çok ilki yaşatan Altındağ Belediyesi, yeni dönem kültür gezilerine başladı. İstanbul, Çanakkale, Konya ile başlayan ve daha sonra uçakla Urfa gezisi de kapsama alınarak genişletilen kültür gezilerinde, ilk kafileler büyük bir heyecanla yola çıktı. Şanlıurfa gezileri Sakarya Kadınlar Eğitim ve Kültür Merkezi ile başlarken, Çanakkale gezileri ise Altınpark ve Karacaören Kadınlar Eğitim ve Kültür Merkezi ile başladı.

Altındağlı Bayanları Uçak ile Mardin`e Gönderen Başkan Veysel Tiryaki,Mardin Gezisine Doyamayan bayanlardan gelen Mardin Gezisinin tekrarı tekliflerini şaşkınlıkla karşıladı.

Altındağ Belediyesi’nin kültür gezileri sayesinde Türkiye’nin dört bir tarafını gezme imkanı bulan Altındağlılar, Mardin gezisine doyamadı. Gezi programına Mardin eklendiğinde büyük sevinç yaşayan ve heyecanla gezi tarihlerini bekleyen Altındağlılar, bir sonraki gezi programını iple çekmeye şimdiden başladı.



``HABERİN OLDUĞU HER YERDE``

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER:ABDULLAH ORTAÇ-ALTINDAĞ


25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10320,00%1,59
  • DOLAR

    32,24% -0,03
  • EURO

    35,03% -0,07
  • GRAM ALTIN

    2467,52% 0,07
  • Ç. ALTIN

    3948,78% 0,00