ANKARA VALİSİ TOPACA ASAYİŞ UYGULAMALARINI YERİNDE DENETLEDİ

Ankara Valisi Ercan Topaca, vatandaşların huzur ve güvenliği için Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yaptıkları asayiş uygulamalarını yerinde denetledi.

14.11.2016 09:29:44 0
ANKARA  VALİSİ TOPACA ASAYİŞ  UYGULAMALARINI YERİNDE DENETLEDİ

Ankara Valisi Ercan Topaca, vatandaşların huzur ve güvenliği için Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin  yaptıkları asayiş uygulamalarını yerinde  denetledi. 

 

Vali Ercan Topaca ilk olarak Demetevler Mahallesi Bağdat Caddesi'ndeki Cemre Parkı çevresinde,  asayiş denetimi yapan polis ekiplerinin uygulamalarını denetledi.

 

İl Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan’ın da hazır bulunduğu buradaki uygulama denetimi esnasında konuşan Vali Ercan Topaca, “Oluşturduğumuz ekipler vasıtasıyla belli büyüklükteki parklarda, gerek özel güvenlik gerekse polis ekipleriyle daimi kontrol, arama ve denetim faaliyetini yürüteceğiz. Amacımız yollarda, sokaklarda ve parklarda yasa dışı faaliyetleri, kötü niyetli kişilerin çocuklarımızı ve gençlerimizi istismar etmesini engellemektir. Suç ve suçlularla mücadelede daha yoğun bir faaliyet dönemine girdik. Çocuklarımızı korumak maksadıyla parklarda, bazı cadde ve sokaklarda, suçların olabileceğini düşündüğümüz alanlarda denetimlerimizi artıracağız. Hiç kimsenin çocukların cebindeki harçlıkları çalmasına, onları zehirlemesine ve kötü yola çekmesine müsaade etmeyeceğiz. Çocuklarımızın daha iyi yetişmesi, daha iyi şartlarda eğitim alması fevkalade önemlidir. Uyuşturucuyla, fuhuşla, gayriahlaki işlerle mücadele, sadece polisin yapacağı bir mücadele değildir. Toplumun bütün fertlerinin, sorumlu kişilerin, polisle birlikte yürütmesi gereken bir mücadeledir. Bu anlamda vatandaşlarımızı suç ve suçlularla mücadelede polis ve jandarmaya yardımcı olmaya davet ediyorum. Çocuklarımıza ve gençlerimize sahip çıkmak, ülkemizin geleceğine sahip çıkmakla eş değerdir.” dedi. 

 

Daha sonra buradan Gölbaşı’na geçerek şehrin girişinde uygulama yapan ve İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mehmet Artar’ın da hazır bulunduğu jandarma ekiplerini de denetleyen Vali Ercan Topaca, denetimlerde görev yapan polis ve jandarma ekiplerine teşekkür etti. 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER:ABDULLAH ORTAÇ


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10706,49%0,59
  • DOLAR

    32,20% -0,01
  • EURO

    35,01% 0,02
  • GRAM ALTIN

    2519,76% 0,78
  • Ç. ALTIN

    4035,21% 0,78