ANKARA ŞEHİDİNİ DUALARLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

Başbakan Binali Yıldırım, Kayseri`deki terör saldırısında şehit olan piyade er Yunus Emre Duran için Ankara`da düzenlenen cenaze törenine katıldı.

18.12.2016 18:48:03 0
ANKARA ŞEHİDİNİ DUALARLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

Başbakan Binali Yıldırım, Kayseri'deki terör saldırısında şehit olan piyade er Yunus Emre Duran için Ankara'da düzenlenen cenaze törenine katıldı.

Şehit er Duran için öğle namazına müteakip, Ahmet Hamdi Akseki Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi.

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Yardımcıları Nurettin Canikli ve Tuğrul Türkeş, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Yaşar Güler, Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Ümit Dündar, cami avlusundaki şehit erin ailesine taziye dileklerini iletti.

Öğle namazının ardından şehit er Duran için cenaze namazı kılındı. Başbakan Yıldırım, elini tuttuğu şehit erin babası Mahmut Duran ile naaşın başına geldi. Cenaze namazının ardından Duran'ın naaşı askerlerin omuzunda top arabasına alındı.

Top arabası, şehit er Duran'ın ailesi ve yakınları ile devlet protokolünün oluşturduğu kortej eşliğinde avludan ayrıldı. Daha sonra askerler tarafından cenaze aracına alınan Duran'ın cenazesi, defnedilmek üzere Karşıyaka Mezarlığına götürüldü. Duran'ın naaşını taşıyan cenaze aracı camiden ayrılırken güçlükle ayakta duran anne Selver Duran ile şehit erin kardeşleri gözyaşlarına boğuldu.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04