ANKARA MAREV`DE KADINLARDAN ANLAMLI KERMES

Ankara MAREV Kadınlar Kolu tarafından Eğitime katkı sağlamak üzere Mardin yöresel tatlıları kermesi Düzenlendi.

14.02.2016 12:20:01 0
ANKARA MAREV`DE KADINLARDAN ANLAMLI KERMES

Ankara MAREV Kadınlar Kolu tarafından Eğitime katkı sağlamak üzere Mardin yöresel tatlıları  kermesi Düzenlendi.

MAREV Ankara Şubesi Kadınlar kolu tarafından Ankara'da eğitim gören Mardinli Üniversite Öğrencilerine Burs katkısı sağlamak amacıyla Birlik Mah. 448. Cad. No: 10  Çankaya / Ankara  Adresinde Bulunan MAREV Ankara Kültür Evinde düzenlenen Kermes'e ilgi  yoğun oldu.Ankara'da yaşayan Mardinlilerin yoğun ilgisi Organizatörü düzenleyenleri mutlu etti.

MAREV Ankara Şube Başkanı ,Eski Ulaştırma Bakanlarından İbrahim Aysoy ile  MARSEV Genel Başkanı ve Eski Cumhurbaşkanı Genel Sekreteri  Kemal Nevrozoğlu 'nun katıldığı Kermes'te katılımcılara Mardin yöresel yemekleri,Mardin Usülü Çiğ Köfte ve Mardin yöresel tatlıları ikram edildi.

Çalışkan,Üretken ve Maheretli Mardinli hanımların yaptığı Mardin Yöresel yemeklerinden Sembusek,Etli Dolma,Kibe,Sarma yemeklerinin ikram edildiğ kermes,Mardin yemeklerini muhteşem sunumu ile herkesi kendne hayran bıraktı.

MAREV Ankara Kadınlar Kolu Başkanı Nebahat AYKAÇ Önderliğinde Kadınlar kolu üyelerinin düzenlediği Kermes'te Mardin Yöresel Ürünleri, Standı ,Ayrıca Mardin Artuklu Üniversitesi,Midyat Yüksek Okulu Takı ve Tasarımcılık Bölümü'de  Midyat işi Telkari Ürünlerinin yer aldığı Stand açarak Katılımcılara Ürün satışı  gerçekleştirdi.

Samimi ve Coşkulu geçen Kermeste Mardinli Kadınlar,  Üniversite Öğrenclerine anlamlı destek verirken bir yandan da gönüllerince eğlenmeyi ihmal etmedi.

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER:ABDULLAH ORTAÇ

FOTOĞRAFLAR:İSMAİL DİNÇEL


25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10320,00%1,59
  • DOLAR

    32,24% -0,03
  • EURO

    35,03% -0,07
  • GRAM ALTIN

    2467,52% 0,07
  • Ç. ALTIN

    3948,78% 0,00