ANKARA MARDİN KÜLTÜR EVİ`NDE BAYRAMLAŞMA COŞKUSU YAŞANDI

Ankara?da yaşayan Mardinliler, Ramazan Bayramı?nın 2. günü,Ankara MAREV Vakfı?nda (Mardin Kültür Evi)nde bir araya gelerek, bayram coşkusunu yaşadı.

18.07.2015 14:40:08 0
ANKARA MARDİN  KÜLTÜR EVİ`NDE BAYRAMLAŞMA COŞKUSU YAŞANDI

Ankara’da yaşayan Mardinliler, mübarek Ramazan Bayramı’nın 2. günü,Ankara MAREV  Vakfı’nda (Mardin Kültür Evi)nde bir araya gelerek, bayram coşkusunu yaşadı. 

Ankara Mardin Kültür Evi'nde  düzenlenen bayramlaşma programına, Ankara'da yaşayan Mardinliler büyük ilgi gösterdi. Birbirleriyle bayramlaşan Mardinliler, daha sonra ikram edilen çaylarını yudumlayarak hasret giderip bir süre  sohbet ettiler.

Ankara MAREV Tarafından yaptırılan ve hizmete sokulan Mardin Kültür Evi'nde  düzenlenen bayramlaşma programında bir araya gelen misafirlere, şeker ve çikolata ikramı yapılırken, geleneksel bayramlaşma programında renkli sahneler yaşandı.

Güzel bir bayramlaşma programını daha geride bıraktıklarını ifade eden MARSEV Genel Sekreteri ve Emekli General Yavuz Ölçen:“Mardinli hemşehrilerimiz ile bugün bir araya gelerek bayramlaştık. Tüm Mardinli hemşehrilerimin ve İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı bir kez daha kutluyorum.” dedi.

Ankara Birlik Mahallesinde bulunan Mardin Kültür Evi'nde saat 15.00'te başlayan Bayramlaşma Törenine MARSEV  Vakfı Genel Sekreteri Yavuz Ölçen,Mardin Milletvekili adaylarından Mehmet Emin Değer,Mehmet Ali Kılıç,Artuklu Haber Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Ortaç,Mardin Medeniyetler Birliği Derneği Başkanı Mehmet Sait Söğüt,Mardinli İş Adamlarından Yavuz Ölçen ve Ankara'da yaşayan Mardinli vatandaşlar,Katıldı.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


26.8° / 15.2°
  • BIST 100

    10247,8%-0,86
  • DOLAR

    32,25% 0,06
  • EURO

    34,72% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2400,38% 0,31
  • Ç. ALTIN

    3892,73% 0,00