Ankara Kulübü`nden Başkan Turgut Altınok`a Ziyaret

Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan, yönetim kurulu üyeleri, seymenler, şube başkanları, kadın kolları ve birim yöneticileriyle birlikte Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok`a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

24.07.2019 15:54:47 0
Ankara Kulübü`nden Başkan Turgut Altınok`a Ziyaret

Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan, yönetim kurulu üyeleri, seymenler, şube başkanları, kadın kolları ve birim yöneticileriyle birlikte Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

Özaslan, Altınok ile geçmiş dönemlerde Ankara Kulübü'nde birlikte yöneticilik yaptıklarını ve yeni dönemde Keçiören'de ve Başkent Ankara'da büyük işlere imza atacağına yürekten inandığını söyleyerek Altınok'a başarılar diledi.

 

Altınok ise “Kültürel değerlerimizi ve geleneklerimizi yaşatma noktasında faaliyet gösteren, Ankara’mızın en önemli sivil toplum kuruluşlarından olan Ankara Kulübü'ne ve yiğit seymenlerimize nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Kültürel sembollerimiz diri kaldıkça devletimiz, milletimiz, bayrağımız da ebedi kalacaktır” dedi.

 

5-13 Ekim Uluslararası Başkent Ankara Haftası için El Ele

 

Özaslan, önümüzdeki dönemlerde Ankara Kulübü olarak gerçekleştirecekleri 5-13 Ekim Uluslararası Başkent Ankara Haftası kutlamalarını birlikte gerçekleştirmek istediklerini Başkan Altınok'a iletti. Orta Asya'dan ve Balkanlardan gelen halk sanatçılarıyla Ankara'nın çeşitli ilçelerinde gerçekleştirilen etkinliklerin kamu ve özel kuruluşlar tarafından daha çok sahiplenilmesini istediklerini söyleyen Özaslan, eski dernek yöneticimiz olarak bu anlamda başı siz çekersiniz diye umuyoruz başkanım diye ekledi. Altınok'ta Türk Dünyası'nı bir araya getiren böyle anlamlı bir etkinlikte birlikte çalışmaktan memnuniyet duyacaklarını iletti.

 

27 Aralık Coşkusu Başkent Ankara'yı Saracak

 

Özaslan, ayrıca bu sene Atatürk'ün Ankara'ya gelişinin 100. yıldönümü kutlamaları kapsamında düzenlenecek 27 aralık haftası etkinlikleri için Altınok'tan destek istedi. 27 Aralık'ın son devlet kurma töreni olduğunu ifade eden Özaslan, ''27 Aralık, bir kızılca gündür. Bu sene de her sene olduğu gibi titizlikle hazırlanacağız ve 100. yıldönümünü coşkuyla kutlayacağız''dedi. Altınok ise 27 Aralık haftasında Ankara Kulübü ile birlikte hareket edeceklerini ve Keçiören'e yakışır bir şekilde 27 Aralık haftasını sahipleneceklerinin sözünü verdi.

 

Keçiören Müzesi Açılacak

 

Özaslan, Keçiören Müzesi işlevi görecek çok amaçlı bir konak projesini de Altınok'a iletti. Ankara ve Keçiören için yapılacak en iyi işlerden birisi olarak ifade ettiği projenin, seymenlik ve bacıerenlik geleneği gibi bizi biz yapan geleneklerin yaşatılması açısından çok önemli olduğunu ifade etti. Ayrıca Mart ayında Keçiören Belediyesi ile birlikte gerçekleştirecekleri ve geleneksel hale gelmesi planlanan nevruz kutlaması hakkında görüşüldü.

 

Ziyaret sonunda Özaslan sıcak ev sahipliği için Altınok'a teşekkür ederek, seymen heykelciği takdim etti. Başkan Altınok da ziyaret sebebiyle memnuniyetini belirterek daha çok istişare edeceklerini söyledi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10319,96%1,59
  • DOLAR

    32,26% 0,32
  • EURO

    35,15% 0,19
  • GRAM ALTIN

    2469,04% 0,06
  • Ç. ALTIN

    3948,78% 0,40