ANKARA KIZILTEPELİLER DERNEĞİNDEN AK PARTİ ÇANKAYA İLÇE BAŞKANI ALİ GÜVEN``E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Mardin- Kızıltepe ve Çevresi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fahrettin Enez,Başkan Yardımcısı Edip Öner ,Mardinli İş Adamı DEKİNSAN Grup Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Kösen ve Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri Ak Parti Çankaya İlçe Başkanı Al

18.12.2017 20:16:04 0
ANKARA KIZILTEPELİLER DERNEĞİNDEN  AK PARTİ ÇANKAYA İLÇE BAŞKANI ALİ GÜVEN``E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

 

Mardin- Kızıltepe ve Çevresi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fahrettin Enez,Başkan Yardımcısı Edip Öner ,Mardinli İş Adamı DEKİNSAN Grup Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Kösen  ve Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri  Ak Parti Çankaya İlçe Başkanı Ali Güven'e yeniden ilçe başkanlığına seçilmesi nedeniyle Hayırlı Olsun ziyaretinde bulundu.

 

AK Parti Çankaya İlçe Başkanlığı 6. Olağan Kongresi'nde mevcut başkan Ali Güven, Kocatepe Kültür Merkezi'nde düzenlenen  olağan kongrede yapılan seçimlerde  430 delegeden 265'i oy kullanmış ve . Geçerli 258 oyun tamamını alan Ali Güven, yeniden AK Parti Çankaya İlçe Başkanı olmuştu.

 

Ak Parti Çankaya ilçe'de yeniden Başkan seçilen Ali Güven'i makamında ziyaret eden Mardin- Kızıltepe ve Çevresi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fahrettin Enez,Başkan Yardımcısı Edip Öner ,Mardinli İş Adamı DEKİNSAN Grup Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Kösen ,Dernek Yönetim Kurulu  Üyeleri A.Hekim Çelebi,Zekiye Bayram ,Üyeler Osman Okçuoğlu ve Ali Karataş ile Emekli Savcı Vahit Civelek'ten oluşan heyet ,Başkan Ali Güven ve Yönetim Kurulu üyelerini yeniden seçilmeleri dolayısıyla Tebrik ederek,Hayırlı olsun dileklerini iletti.

 

Mardin-Kızıltepe   ve Çevresi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fahrettin Enez  ,Derneğin Tüm Mardin'e  hizmet  ettiğini   belirten  Başkan Enez, "Derneğimiz çok genç olmasına rağmen başarılı çalışmalara imza atmıştır. Geçtiğimiz yıllarda  Kızıltepe ve çevre ilçelerde 3 bin öğrenciye okul kıyafeti ve kırtasiye malzemelerinden oluşan yardımlarda bulunduk. Önümüzdeki eğitim-öğretim sezonunda ise, bu kez yine Kızıltepe ve çevresinde 6 bin öğrencimize okul üniformaları, ayakkabı, çanta, önlük ve çeşitli kırtasiye malzemelerinden oluşan yardımlarda bulunduklarını ve  çalışmalarını çeşitlendirerek arttırmaya çalıştıklarını,Ankara'da yaşayan Tüm Mardinlileri kucaklamak amaçlı  çalışmalar yürüttüklerini  ,Derneğin daha iyi ve işlevsel bir mekana ihtiyacının olduğunu belirterek,Bugüne kadar maddi destek sağlayan Tüm İş Adamlarına şükran borçu olduklarını''söyledi.

 

AK Parti Çankaya ilçe Başkanı Ali Güven ise  yeniden göreve gelmekten dolayı  mutlu olduğunu ifade ederek, "Beni bu göreve layık gören değerli  delegelerimizi  mahcup etmeyecek ve her kesime eşit davranacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Birlik ve beraberlik içerisinde ilçemizin her türlü sorunu üzerinde gerekli olan çalışmaları yapacağız.6.Olağan Kongrede yeniden göreve gelmemizin ardından Bizi ziyaret ederek,Hayırlı Olsun Dileklerini ileten Ankara Mardin-Kızıltepe ve Çevresi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği  Başkan ve Üyelerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim''ifadelerini kullandı.

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

ABDULLAH ORTAÇ/ÖZEL HABER


25° / 13.5°
  • BIST 100

    10169,43%-0,04
  • DOLAR

    32,29% 0,11
  • EURO

    35,00% 0,09
  • GRAM ALTIN

    2450,83% 0,20
  • Ç. ALTIN

    3912,88% 0,00