ANKARA EMNİYETİNDEN VALİ KILIÇLARA ZİYARET

Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, Türk Polis Teşkilatı?nın 170. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal ve beraberindeki heyeti kabul etti.

14.04.2015 14:49:13 0
ANKARA EMNİYETİNDEN VALİ KILIÇLARA ZİYARET

Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, Türk Polis Teşkilatı’nın 170. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal ve beraberindeki heyeti kabul etti.

08 Nisan 2015 Çarşamba günü saat 15.00’te gerçekleşen ziyarette kabulünden dolayı Vali Kılıçlar’a teşekkür eden Emniyet Müdürü Kartal, teşkilat hakkında bilgi verdi. Yaklaşık 20 bin personelle 24 saat esasına göre aksaksız bir güvenlik hizmeti verildiğini söyleyen Kartal, bu hizmetleri en üst seviyede gerçekleştirmenin gayreti içinde olduklarını sözlerine ekledi. 

Ankara Valisi Sayın Mehmet Kılıçlar, ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek, Emniyet Müdürü Kadri Kartal’ın şahsında ilimizde görev yapan tüm güvenlik personelinin haftasını kutladı.

Vali Kılıçlar, Polis Teşkilatı’nın, kurulduğundan bu yana, halkımızın huzur ve güveninin teminatı olduğunu ifade ederek, emniyet güçlerimizin ortaya koyduğu özverili çalışmaların sonucunda, vatandaşlarımızın takdirini kazandığını söyledi.

Kendisinin de 3 yıl bu teşkilatın Genel Müdürü olarak görev yaptığını, bundan da son derece büyük onur ve gurur duyduğunu ifade eden Vali Kılıçlar, teşkilatın sahip olduğu 170 yıllık birikimin önemli olduğunu belirterek, gelinen noktada Türk Polis Teşkilatı’nın sahip olduğu tecrübe ve birikimle, insan kaynaklarını günün ihtiyaç ve beklentilerine göre değerlendirip yetiştirmesiyle hem ülkemizde hem dünyada gıpta ile izlenen bir teşkilat olduğunu ifade etti.

Vali Kılıçlar; ‘Emniyet personelimiz, vatandaşımızın bireysel ve toplumsal hayatını doğrudan ve dolaylı etkileyebilecek hemen her alanda zamanından ve ailesinden fedakarlıkta bulunarak üstün bir sorumluluk anlayışıyla görev yapıyor. Bu vesileyle şahsınızda tüm polis teşkilatına teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum.’ dedi.

Emniyet personeli ile hatıra fotoğrafı çektiren Vali Kılıçlar, İl Emniyet Müdürü Kadri KARTAL ve heyet üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek başarılar diledi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER:ABDULLAH ORTAÇ


36.1° / 24.4°
  • BIST 100

    10377,75%0,13
  • DOLAR

    32,53% -0,10
  • EURO

    35,43% -0,13
  • GRAM ALTIN

    2439,92% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3902,41% 0,00