ANKARA`DA YAŞAYAN MARDİNLİLER KIZILTEPE YARDIMLAŞMA DERNEĞİNİN İFTARINDA BULUŞTU

Mardin Kızıltepe ve çevresi sosyal yardımlaşma kültür Derneği?nin her yıl düzenli olarak gerçekleştirmiş olduğu Geleneksel İftar Yemeği MAREV Ankara Kültür Evinde bulunan Mardin Konağında gerçekleştirildi.

10.05.2019 22:42:29 0
ANKARA`DA YAŞAYAN MARDİNLİLER KIZILTEPE YARDIMLAŞMA DERNEĞİNİN İFTARINDA BULUŞTU

Mardin Kızıltepe ve çevresi sosyal yardımlaşma kültür  Derneği’nin her yıl düzenli olarak gerçekleştirmiş olduğu Geleneksel İftar Yemeği MAREV Ankara Kültür Evinde bulunan Mardin Konağında gerçekleştirildi.  

 

Sponsorluğunu DEKİNSAN Grubun üstlendiği İftar Yemeğinde,DEKİNSAN Grup  Kurucu Ortakları Hasan Keleşoğlu ve Kenan Kösen,Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim Kösen ve Levent Kösen,Mardin Kızıltepe ve çevresi sosyal yardımlaşma kültür  Derneği Başkanı Fahrettin Enez,Başkan Yardımcısı  Edip Öner ve Yönetim kurulu üyeleri,Ak Parti Mardin Eski Milletvekilleri Nihat Eri ve Halit Demir,Türk Irak Dostluk Derneği Onursal Başkanı ve MAREV Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Emin Değer ve Ankara'da yaşayan Mardinliler katıldı.

 

DEKİNSAN Grup Yönetimi ile Mardin Kızıltepe ve çevresi sosyal yardımlaşma kültür  Derneği Yönetim kademesinin gelen misafirleri tek tek karşıladığı İftar yemeğinde geleneksel Mardin yemeklerinden Etli Dolma,İçli Köfte,Mardin Kebabı,Kaburga Dolması ve İçli Pilav ile çiğ köfte ve Bulgur Pilavı ikram edildi.

 

İftar yemeğine Ankara'da yaşayan  Mardinliler katıldı. Yoğun ilginin olduğu iftar yemeğinde Mardinliler, birlik ve dayanışma mesajı verdi.  

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

ABDULLAH ORTAÇ/ÖZEL HABER


30.6° / 19.5°
  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,57% 0,27
  • EURO

    34,94% -0,05
  • GRAM ALTIN

    2445,53% 0,40
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00