ANKARA`DA GÖREV YAPAN MARDİNLİ BÜROKRATLARIN KAHVALTILI BULUŞMASINA YOĞUN İLGİ

Ankara?da görev yapan Mardinli bürokratlar, Mardin Kızıltepe ve Çevresi Sosyal Yardımlaşma Derneği binasında gerçekleştirilen kahvaltı organizasyonunda 2.kez bir araya geldi.

10.12.2017 22:12:45 0
ANKARA`DA GÖREV YAPAN MARDİNLİ BÜROKRATLARIN  KAHVALTILI BULUŞMASINA  YOĞUN İLGİ

Ankara’da görev yapan Mardinli bürokratlar, Mardin Kızıltepe ve Çevresi Sosyal Yardımlaşma Derneği binasında gerçekleştirilen kahvaltı organizasyonunda 2.kez bir araya geldi.

 

 

2.kez yapılan  Ankara’da görev yapan Mardinli bürokratlar kahvaltılı  buluşmasına  Ankara’daki değişik kamu kurumlarında çalışan kamu görevlilerinin yanı sıra dernek merkez yöneticileri  eski  Mardin  milletvekilleri Mehmet Halit Demir  ve Nihat Eri  katıldı.

 

Ankara’da yaşayan Mardinli bürokratlar dayanışma platformu oluşturuldu. Buluşma Mardin Kızıltepe ve Çevresi Sosyal Yardımlaşma Derneği  binasında  gerçekleştirildi ve kahvaltılı buluşmada alınan bir karar ile bundan sonra her ayın son haftasına denk gelen cumartesi günü kahvaltılı buluşmaların  devam etmesi  kararlaştırıldı.

 

Toplantının  Sponsorluğunu Dekinsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Keleşoğlu ,Moderatörlüğünü ise Eski Mardin Milletvekillerinden Mehmet Halit Demir üstlendi.

 

 

Toplantının Moderatörlüğünü yapan eski Mardin Milletvekili Mehmet Halit Demir yaptığı açıklamada Buluşmanın amacı ülkemizin kalbi ve aklı konumunda olan başkent Ankara’daki bürokratlarımızın sorunlarını kendi içlerinde paylaşıp bir taraftan ilimize, bölgemize ve  öte yandan  ülkemize katkı sağlayacak çözümler üretmektir.’’Dedi

 

Toplantı  Moderatörü ve  Mardin eski milletvekili Mehmet Halit Demir  sözlerine devamla yaptığı açıklamada “Ben Mardinli bürokratlarımızın ülkemizin dış politikasından tutun diğer bütün alanlarda alınan ve uygulanan politikalarda etkin rol alacağına inanıyorum. Bölge halkımızın duygularını ve öngörülerini dikkate alarak bürokratlarımızın projeler üreteceğine inancım tamdır. Bizler bunun için istişare ve dayanışmaya daha çok önem vereceğiz.” dedi.

 

 

Eski Mardin Milletvekili Nihat Eri ise yaptığı açıklamada Ankara’da görev yapan  Mardinli Bürokratların 2.buluşmasına yoğun işlerine rağmen katılmaktan ve  böyle aktif ve önemli buluşmaya tanıklık etmekten dolayı   çok memnuniyet duyduğunu belirterek bu tür toplantıların önemli olduğunu belirten Eri,Memleketin  ve Bölgemizin yararına gerçekleştirilen bu tür toplantıların  önemine vurgu yaparak ,daha geniş katılımlı toplantılara gebe olan ve Geleneksel hale getirilen bu tür toplanntılara fırsat buldukça katılmaktan onur duyacağını belirterek,herkese  başarı dileklerini iletti.

 

2.kez düzenlenen Bürokratlar buluşmasına TBMM Mardin Eski Milletvekilleri Mehmet Halit Demir  ve Nihat Eri MSB Personel Genel Müdürü Nizamettin Ekinci, Tarım  Reformu Genel Müdür Yardımcısı Muhammed Adak, ,Mardinliler Derneği Başkanı Fahrettin Enes  , Mardinliler Derneği Başkan Yardımcı Edip Öner,  Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdür Müşaviri Öner Mehmet Bulut, Elektrik Üretim A.Ş. Elektrik Elektronik Müh.M. İzettin KAPLANOĞLU  , Orman  Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğünde Mühendis  Mehmet Siraç Batuk ,Orman  Bakanlaığı Orman Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu  Müfettişi Fahrettin Ay  ,Mardinliler Derneği Avukat, Abdulhekim Çelebi Birleşik Krallık Kültür Müsteşarlığı Proje Müdürü,Emir Demir  , Kalkınma Bakanlığı Planlama Uzmanı  Veysi Kassap, Maliye Bakanlığı/Muh.Gen.Md. Maliye Uzmanı  Cem Durgan,  ,Dekinsan GrupnYönetim Kurulu Başkanı Mardinli İş Adamı  Hasan Keleşoğlu   , TCDD Taşımacılık A.Ş. 2.Bölge Müdür Yardımcısı Şeyhmus Oktar , SGK  Kurumu Sigorta  Primleri  Genel Müdürlüğünde  Uzman  Metin Altındağ, kahvaltıya katılanlar arasında yer aldı.

 

 

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

ABDULLAH ORTAÇ/ÖZEL HABER

 


25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10319,96%1,59
  • DOLAR

    32,26% 0,32
  • EURO

    35,15% 0,19
  • GRAM ALTIN

    2469,04% 0,06
  • Ç. ALTIN

    3948,78% 0,40