ANKARA BB`DEN YENİ UYARI VE YÖN LEVHALARI

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GEÇTİĞİMİZ YIL SORUMLULUK ALANINA DAHİL OLAN İLÇELERE 4 BİN ADET UYARI VE YÖN LEVHASI MONTAJI YAPTI

5.04.2015 11:30:18 0
ANKARA BB`DEN YENİ UYARI VE YÖN LEVHALARI

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GEÇTİĞİMİZ YIL SORUMLULUK ALANINA DAHİL OLAN İLÇELERE 4 BİN ADET UYARI VE YÖN LEVHASI MONTAJI YAPTI.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkent yollarını uyarı ve yön levhalarıyla donatmaya devam ederken, geçtiğimiz yıl sorumluluk alanına katılan 9 ilçeye de bir yılda 4 bin adet trafik levhası montajı gerçekleştirdi.
Yol açım ve asfalt serimiyle paralel olarak gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında, yeni ilçelerdeki levhalandırmanın devam edeceğini kaydeden Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı yetkilileri, Ankara’nın ilçelerinde yön bulma sorunu kalmayacağını kaydettiler. 
Güvenli, modern ve rahat bir sürüş için Başkent’i ilçeleriyle birlikte yeni yollar ve modern asfaltla donatan Büyükşehir Belediyesi, bu yolların tamamlayıcısı ve yön göstericisi levhalandırma çalışmalarına da devam ediyor. Bu kapsamda geçtiğimiz yıl sorumluluk alanına dahil olan ilçelerde yeni yatırımlardan, yardımlara, ticari desteklerden sosyal ve kültürel çalışmalara kadar pek çok yatırımı gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, ulaşım için de çok büyük bir atılım yaptı. 
Ankara’da şehir içi ve sorumluluğundaki ilçelerde levhalandırma çalışmalarıyla hem yön bulma kaygısını ortadan kaldıran hem de yollardaki güvenli sürüşü sağlayan Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, yeni ilçelere daha şimdiden 4 bin adet yön levhası montajı gerçekleştirdi. Çalışmaların sürdüğünü ve asfalt sezonunun başlamasıyla birlikte daha da hızlanacağını kaydeden yetkililer, “Düşey ve yatay işaretlemelere yönelik çalışmalarımızla birlikte yeni bağlanan ilçelerimizde ve köylerinde yön bulma kaygısı yaşanmadan rahat bir sürüş keyfi sağlanıyor. Yollardaki uyarı levhalarımız sayesinde de sürüş güvenliği en üst seviyeye taşınıyor” dediler.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER:ABDULLAH ORTAÇ


21.8° / 10.9°
  • BIST 100

    10276,90%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07