ANGİAD`IN İLK KADIN BAŞKANI,ANKARA VALİSİ YÜKSEL`İ ZİYARET ETTİ

Ankara Genç İşadamları Derneğinin (ANGİAD) Yeni Seçilen ilk kadın Başkanı Fatma Semiz ve Yönetim Kuruluna yeni seçilen Üyeleri, Ankara Valisi Alâaddin Yüksel'i makamında ziyaret ederek dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

22.03.2014 13:50:45 0
ANGİAD`IN İLK KADIN BAŞKANI,ANKARA VALİSİ YÜKSEL`İ ZİYARET ETTİ

Ankara Genç İşadamları Derneğinin (ANGİAD) Yeni Seçilen ilk kadın Başkanı Fatma Semiz ve Yönetim Kuruluna yeni seçilen Üyeleri, Ankara Valisi Alâaddin Yüksel’i makamında ziyaret ederek dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Vali Yüksel, Ankara Genç İşadamları Derneği 12. Dönem Olağan Genel Kurulu sonrası yapılan seçimle Başkanlık görevine yeni seçilen Fatma Semiz ve çalışma arkadaşlarına başarılar diledi. 

                    
Ankara Valisi Alâaddin Yüksel, “Ankara’da ortak aklın hâkim kılınması ve mutlaka takım çalışması yapılması gerekir.”diyerek "Kentsel ortak aklın tesisinde 2014 yılında sivil toplum kuruluşlarının daha etkin katılmalarını beklediğini" söyledi.

                     
“Ulusal ve uluslararası yarışta her şehrin rekabet pozisyonlarını belirlemesi ve stratejik hedeflerini somut olarak tespit etmesi gerektiğini” belirten Vali Alâaddin Yüksel “Bunun yegâne yolu da kentin kanaat önderlerinin ortak akılda buluşması ve takım çalışması yapmasından geçmektedir. Bir şehrin akil kesimlerinin her birinin ayrı kentsel öncelikler belirlemesi ve herkesin ayrı telden çalması kabul edilemez. Bir şehrin hangi yüksek potansiyelleri olursa olsun takım oyunu oynamayan şehirlerin entelektüel bir dünya şehri olması söz konusu olamaz.”dedi.
 
                    
Ankara sorunlarını yüreğinde hisseden Genç İşadamlarına çok güvendiğini belirterek kendilerinden kentsel projelerin hayata geçirilmesinde öncü olmalarını isteyen Vali Yüksel, Ankara Genç İşadamları Derneği ile işbirliğine  hazır olduğunu, vurguladı.

                     
Ankara Genç İşadamları Derneği (ANGİAD) Başkanı Fatma Semiz de dernek ve iş dünyası ile Ankara’ya hizmet etmenin heyecanını yaşadığını belirterek “Bugün sadece Ankara’nın değil, ülkemizin en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olan, tüm sivil toplum kuruluşlarına örnek bir yapıda olan ANGİAD’da, ‘ilk kadın başkan’ sıfatıyla görev almanın gururunu yaşıyorum. ANGİAD olarak bu kentin yaşamına katma değer sağlayabilmek adına güzel işler yapacağız. Üyelerimizle el ele vererek, bir gönül köprüsü oluşturarak, projelerimizi hayata geçireceğiz” diye konuştu.

                    
Başkan Semiz “Ankara ilinde, Dernek olarak Sayın Valimiz Alâaddin Yüksel’in Ankara Genç İşadamlarına verdiği değerden ve bizlere gösterdiği yakın ilgiden dolayı kendisine müteşekkiriz.”dedi.

                  
Ankara Genç İşadamları Derneği Başkanı Fatma Semiz ve Yeni Yönetim Kurulu Üyeleri ziyaretin sonunda Ankara Valiliği tarihi binasını gezdiler ve Vali Alâaddin Yüksel ile topluca fotoğraf çektirdiler.



ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,70%1,62
  • DOLAR

    32,39% 0,12
  • EURO

    34,68% 0,01
  • GRAM ALTIN

    2400,66% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00