ANADOLU YAYIN PLATFORMU`NDAN ANKARA ATAĞI

Bünyesinde birçok yerel gazete ve TV kanalını barındıran Anadolu Yayın Platformu Ankara`ya çıkartma yaparak temaslarda bulundu.

Gündem 29.05.2014 12:24:01 0
ANADOLU YAYIN PLATFORMU`NDAN ANKARA ATAĞI

Bünyesinde birçok yerel gazete ve TV kanalını barındıran Anadolu Yayın Platformu Ankara`ya çıkartma yaparak temaslarda bulundu.Anadolu Yayın Platformu Daha önce de Platform Başkanı Sinan Burhan başkanlığında yerel medya mensupları ile birlikte Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfü Elvan`ı ziyaret ederek,Uydu maliyetlerinin yarı yarıya düşürülmesi gerektiği belirtilerek, yerel medyanın darbe dönemlerinde milletin ve demokrasinin yanında yer aldığı bu neden le de  bu kuruluşlara devletin destek olması gerektiği Bakan elvan`a iletilerek destek istenmişti.

Artuklu Haber Ajansı Ankara Muhabirinin verdiği bilgilere göre:Kalabalık bir heyetle Ankara`da çeşitli temaslarda bulunan Yayın Heyeti Dün Ak Parti Genel Merkezini ziyaret ederek,Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ile yararlı bir görüşme yaptı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ekonomi İşleri Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş,ile Genel Merkezdeki makamında görüşen Heyet, Sorunlarını ilettiği Numan Kurtulmuş`tan da destek istedi.

Anadolu Yayın Platformu üyelerinden oluşan ve aralarına Kanal 47`nin sahibi Ferhan Ademhan`ın da bulunduğu  heyet TBMM`ne  giderek burada Ak Parti Grup Başkan vekili ve Ak Parti Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş ile de makamında bir görüşme yaparak,Uydu Maliyetlerinin düşürülmesi ve Yerel Medya sorunları hakkında kendisine  bilgi verilerek, Ak Parti Grubunun bu konularda destek vermesi istendi.


 ``Haberin Olduğu Her Yerde``

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

ABDULLAH ORTAÇ-ÖZEL HABER


33.9° / 20.2°
  • BIST 100

    10677,49%0,19
  • DOLAR

    32,24% 0,36
  • EURO

    35,02% 0,19
  • GRAM ALTIN

    2442,41% 0,55
  • Ç. ALTIN

    3897,55% -0,51