Anadolu Efes Turkish Airlines EuroLeaguein İkinci Haftasında Real Madrid'i Ağırlayacak

Anadolu Efes, Turkish Airlines EuroLeague’in ikinci haftasında Real Madrid ile karşılaşacak. Bu sezon ilk kez EuroLeague’de seyircisinin karşısına çıkacak olan Anadolu Efes, yenilenen kadrosu ile kazanmak istiyor.

Spor 11.10.2023 10:31:00 0
Anadolu Efes Turkish Airlines EuroLeaguein İkinci Haftasında Real Madrid

Anadolu Efes, Turkish Airlines EuroLeague’in İkinci Haftasında Real Madrid’i Ağırlayacak

 

Anadolu Efes Spor Kulübü ve Anadolu Sağlık Merkezi iş birliğiyle hayata geçirilen “Pembe Top Sahada” projesinin 10. yılında Pembe Top, Cansu Dere’nin ellerinden havalanacak

Anadolu Efes, Real Madrid Karşılaşmasına “Pembe Top Sahada” Formasıyla Çıkacak

 

Anadolu Efes, Turkish Airlines EuroLeague’in ikinci haftasında Real Madrid ile karşılaşacak. Bu sezon ilk kez EuroLeague’de seyircisinin karşısına çıkacak olan Anadolu Efes, yenilenen kadrosu ile kazanmak istiyor.

 

Pembe Top, Cansu Dere'nin Ellerinden Havalanıyor

 

Anadolu Sağlık Merkezi ve Anadolu Efes Spor Kulübü iş birliğinde meme kanseri farkındalığını artırmak için hayata geçirilen “Pembe Top Sahada” projesi bu yıl Real Madrid maçında gerçekleşecek. 2023’te 10. yaşını kutlayacak olan proje, meme kanserinde erken tanının önemine dikkat çekerken, seyirciler 10. kez Pembe Top’a tanıklık edecek. Her yıl ekim ayı Meme Kanseri Farkındalık Ayı’nda sahaya dönen Pembe Top, başarılı oyuncu Cansu Dere’nin ellerinden havalanacak. 

 

Anadolu Efes, Pembe Top Sahada forması ile mücadele edecek

 

Hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle basketbol dünyasına örnek olan Anadolu Efes, Anadolu Sağlık Merkezi ile her yıl gerçekleştirdiği Pembe Top Sahada projesine özel olarak tasarlanan forması ile mücadele edecek. Meme kanserinde erken tanının sembolü haline gelen proje için hazırlanan pembe detayların hakim olduğu forma ile “erken tanı hayat kurtarır” mesajı bir kez daha verilecek.

 

Heyecan dolu karşılaşma 20.30’da S Sport ve S Sport Plus’ta

 

Anadolu Efes-Real Madrid karşılaşması perşembe günü saat 20.30’da S Sport ve S Sport Plus’tan naklen yayınlanacak.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-SPOR SERVİSİ


31.3° / 19.3°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19