ANITKABİR KOMUTANINA SEYMENLİ VEDA

Anıtkabir Komutanlığı devir teslim töreninde Anıtkabir?in tarihteki 13. Komutanı olan Piyade Albay Muzaffer Taytak Anıtkabir?de yapılan törenle görevi Piyade Albay Nezih Aşıcı?ya devretti.

7.08.2015 09:23:04 0
ANITKABİR KOMUTANINA SEYMENLİ VEDA
Anıtkabir Komutanlığı devir teslim töreninde Anıtkabir’in tarihteki 13.  Komutanı  olan  Piyade  Albay Muzaffer Taytak Anıtkabir’de yapılan törenle görevi Piyade Albay Nezih Aşıcı’ya devretti.

SEYMENLER ÖN SAFTA

Yaklaşık üç yıldır Anıtkabir komutanlığı görevini sürdüren Piyade  Albay Muzaffer Taytak’ın görevini Piyade Albay Nezih Aşıcı’ya devrettiği törene katılan Ankara Kulübü Derneği Seymenleri  ve Bacıerenleri askerlerden ve konuklardan büyük ilgi gördü.

Piyade  Albay Muzaffer Taytak’ın veda konuşmasında sağında ve solunda yer alan Seymenler ve bacıerenler  görevi devralan  Piyade Albay Nezih Aşıcı’nın konuşmasında da yerlerini aldılar.

ATA’YA SAYGI ÜST DÜZEYDİ

Anıtkabir Komutanlığı devir teslim töreninde açılış ulu önder Mustafa Kemal Atatürk  ve silah arkadaşları için yapılan saygı duruşu ile başlarken Piyade  Albay Muzaffer Taytak Anıtkabir’de ki veda konuşmasında Atatürk’e olan bağlılığını ifade etti. Anıtkabir’in yeni Komutanı  Piyade Albay Nezih Aşıcı da konuşmasında Atatürk ve Cumhuriyet değerlerine olan sadakatini vurguladı. Konuşmaların ardından Genelkurmay Başkanlığı Genel Sekreteri Tümgeneral Metin Özbek emekliye ayrılan Anıtkabir Komutanı Piyade  Albay Muzaffer Taytak’a plaket verdi.

SEYMENLER ATASININ İZİNDE

Anıtkabir Komutanlığı devir teslim töreninde yer alan Ankara Kulübü Seymenlerinden Müslüm Arslan ve Mehmet Zekai Erkan daha öncede Anıtkabir’de ki törenlerde yer aldıklarını belirtirken Atatürk’ün ebedi istirahatgahı olan Anıtkabir’de son nefesimize kadar seve seve yer almak istiyoruz dediler.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,60%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04