AMASYA ORMAN BÖLGE VE İL TELEKOM MÜDÜRÜNE VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ

Vali İ. Halil Çomaktekin başka bir İle tayinleri çıkan Orman Bölge Müdürü Yaşar Sarı, Şube Müdürü Mehmet Koç ve İl Telekom Müdürü Sezgin Yavuz için organize edilen veda yemeğine katıldı.

4.06.2016 13:57:21 0
AMASYA ORMAN BÖLGE VE İL TELEKOM MÜDÜRÜNE VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ

Vali İ. Halil Çomaktekin başka bir İle tayinleri çıkan Orman Bölge Müdürü Yaşar Sarı, Şube Müdürü Mehmet Koç ve İl Telekom Müdürü Sezgin Yavuz için organize edilen veda yemeğine katıldı. Programa ayrıca Amasya Üniversitesi Rektörü Metin Orbay, Vali Yardımcıları İrfan Demiröz, Ertuğrul Egemen, Eşref Yonsuz, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, ilimizde faaliyet gösteren kamu kurumlarının idarecileri ve Orman Bölge Müdürlüğü personeli katıldı. 

 

Yemekte Orman Bölge Müdürü Yaşar Sarı, Şube Müdürü Mehmet Koç ve İl Telekom Müdürü Sezgin Yavuz yaptıkları veda konuşmasında, Amasya’daki görev süreleri boyunca özveri ile çalıştıklarını ifade ederek, kendilerine desteklerini esirgemeyen başta Vali İ. Halil Çomaktekin olmak üzere Amasya’nın tüm idarecilerine ve Amasyalılara teşekkür ettiler.

Son olarak konuşan Vali İ. Halil Çomaktekin ise şunları kaydetti: “Orman Bölge Müdürümüz ve çalışma arkadaşları yaklaşık 3 yıldır özverili bir şekilde çalışmalar yürüttüler. Önemli ağaçlandırma çalışmaları oldu. Köylümüze gelir getirici önemli projeler yürüttüler. Her şeyden önemlisi de Orman Bölge Müdürümüz ve çalışma arkadaşları başta Valilik olmak üzere bütün kurum ve kuruluşlarla ve Amasya halkıyla güzel iletişimleri oldu. Aynı şekilde İl Telekom Müdürümüzün de önemli hizmetleri oldu. Sürekli Valiliğimize gelerek, Valilik çalışmalarında teknolojik olarak bizlere destek sunmaya çalıştılar. Valiliğimizin teknolojinin en üst imkânlarıyla donatılması için ufuk açıcı bilgiler ve tecrübeler aktardılar.

Bu görevler gelir geçer. Biz bu olayları meslek hayatımızda sürekli yaşıyoruz. Meslek hayatımızın doğasında olan şeylerdir. Atananın görev süresi biter. Önemli olan hutbede hoş bir sada bırakmaktır. Önemli olan güzel insani değerlerle bulunduğu görev süresi boyunca görevini hakkıyla yerine getirmesi ve görevden ayrıldığı zaman gönlünün, vicdanının rahat olması, başı dik, alnı ak ve şerefiyle bu görevi bırakmasıdır. Çalışma arkadaşlarımız da bunu yaptılar. Kendilerine şükranlarımı sunuyorum. Yeni görev yerlerinde başarılar diliyorum. Kendilerine ve ailelerine sağlık, mutluluk ve huzur diliyorum. Bizim de görev yerimiz değişti. Takdiri ilahi budur. Sizleri seviyoruz. Vicdanen rahatız. Hakkımızı helal ediyorum. Biz de sizlerden helallik istiyoruz. Allah’a emanet olun.”

Yemekte daha sonra ilimizden tayini çıkan Orman Bölge Müdürü Yaşar Sarı, Şube Müdürü Mehmet Koç ve İl Telekom Müdürü Sezgin Yavuz’a hediyeleri Vali İ. Halil Çomaktekin tarafından verildi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-AMASYA


23.9° / 12.1°
  • BIST 100

    10247,8%-0,86
  • DOLAR

    32,25% 0,06
  • EURO

    34,72% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2400,38% 0,31
  • Ç. ALTIN

    3892,73% 0,00